GTX 1650 marka ve model önerisi

GTX 1650S alın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTX 1650S,RX 500 serisini gömdü. Şimdi rx 5500 XT GTX 1650S kafaya kafaya kapışıyor. Ucuz olarak GTX 1650S. GTX 1650S F/P oldu sanırım.

Ben galiba AMD ekran kartı alıp sorun çıkmayan şanslılardanım (şimdilik). Eğer param olsaydı GTX 1660Ti Gaming X alırdım ama ben en az bütçeye en çok performans istediğim için sorunlu falan çıkacağına aldırış etmeden RX 590 Pulse aldım 1300 liraya. Isınıyor mu? Evet stok ayardayken ısınıyor, 82 dereceye kadar çıkıyordu, ancak MSI Afterburner ile fan hızını sıcaklığa bağlı değişken yaptım ve 70 i çok nadir görüyorum. Wattman hatası da almadım ama galiba çok ufak bir Coil Whine sesi varmış oyunlarda kulaklık taktığım için hissedilmiyor, kulaklığı çıkarınca da pek rahatsız edici değil zaten arada bir oluyor. He bu Coil Whine GTX 1660Ti alsam da olabilirdi.

Şu an için ucuz ama sorunlu olması daha olası kartlar üretiyor AMD. Parası olan Nvidia alır; olmayan AMD alır. Ya da yine param yok ama az performans alsam da olur başım ağrımasın diyen de Nvidia alır.

İnsanların tercihlerine göre tavsiyelerde bulunmayı öğrenin bence. Arkadaş araştırmış ve forumlarda RX serisi kartlar için açılan sorun konularını görmüş ve artık AMD alırsa içine sinmeyecek belli yani bu. Onun için zorlamayın, istediği ne: GTX 1650(S) hangi modeli alayım? Ona göre tavsiyede bulunun.

Öncelikle bana kalırsa GTX 1650 masaüstü için biraz ölü bir kart ancak Super modeli alınabilir. Ben f/p olarak Gigabyte modelini tavsiye ederim. Eğer bütçenizi arttırabilirseniz bence daha kaliteli ve daha şık olan MSI Gaming X modeli alınabilir. n11'den istemişsiniz:
Msı Vga Geforce Gtx 1650 Super Gamıng X - n11.com (satıcı yeni galiba ama alıcı yorumlarına bakarsak güvenilir gibi)

Onun dışında itopya'dan Ventus modeli de tercihler arasına girebilir:

++Bütçeyi daha da arttırabilim diyorsanız 1660 Super de alınabilir (1660Ti ile neredeyse aynı):

1000TL’ye FreeSync bir monitör bulabiliyorken G-Sync için en az 400-500 fazla vermek ve bunun yanında performans olarak AMD tarafında göre daha düşük bir kart tercih etmek kullanıcıya kalmış. Şuan için önerim bütçe sorununuz yoksa NVIDIA (üst segment için yani) fakat her kuruş önemli diyorsanız AMD. (Ses sorunu riskini göze alın :) . Şuana kadar yaşamadım ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz. )

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı