GTX 1650 Mobile ekran kartına overclock

Marshal12

Hectopat
Daha fazla  
Laptopum var ve içinde GTX 1650 var. Overclock yapmak istiyorum. OC scanner çalışmıyor. Elimle birkaç ayar denedim, en etkili olanı Memory clock 500 ve Core clock 50 oldu. FPS düşüşü olan oyunlarda daha az oluyor ve derece sabit 75 derecede iyi gibi sanırım. Zararı olur mu? Bu arada laptopum kronik sorunlu: Excalibur g770.

GTX 1650 Mobile GDDR5 4 GB.
i7-9750H 2.60gjz
(2x8) 16 GB 2666 MHz RAM.
Windows 10 Home Single laungage.

Yardım eden herkese teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
0 da kalması sorun değil aksine iyi bir şey 0 yazması gerek zaten :D yanlış anladım ben ve FurMark ASUS ROG Edition > Downloads bu programla test edin artifactı kombustor yanlış algılayabiliyor veya algılayamıyor bazen bende öyle algılamıyor artifactları dediğim gibi FurMark ASUS ROG Edition > Downloads bu programla test edin.

Tamam test ederim.
0 da kalması sorun değil aksine iyi bir şey 0 yazması gerek zaten :D yanlış anladım ben ve FurMark ASUS ROG Edition > Downloads bu programla test edin artifactı kombustor yanlış algılayabiliyor veya algılayamıyor bazen bende öyle algılamıyor artifactları dediğim gibi FurMark ASUS ROG Edition > Downloads bu programla test edin.

Bu arada testler GPU'yu tam zorlamıyor 631 MB VRAM kullanıyor Microsoft Flight Simulator'deki gibi zorlayamıyor yanınadan bile geçemez.
resim_2021-08-17_161048.png

15 dakikalık test sonucu.

Son düzenleme:
Tamam test ederim.

Bu arada testler GPU'yu tam zorlamıyor 631 MB VRAM kullanıyor Microsoft Flight Simulator'deki gibi zorlayamıyor yanınadan bile geçemez.
Eki Görüntüle 1140742
15 dakikalık test sonucu.
onu seçmeyin onun modunu değiştirin modları unuttum o moda göre kullanımı artacaktır ve artifact scanner i açmamışsınız açtıysanız uygulamayı yeniden başlatın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı