GTX 1650 Mobile GDDR5 sıcaklık değerleri normal mi?

SeniYazdım

Hectopat
Ryzen 5 3550H ve GTX 1650 GDDR5'li bir laptop kullanıyorum
İşlemci 90 derece ekran kartı 81 derece de çalışıyor HP Pavilion 15 modelli. Termal macun yeni değişti ve kasada soğutmada sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü bu kasada 3050 ve 5600h kombinasyonlu modeller var ve ısınmıyorlar benim veletin ısınma sebebi nedir veya normal midir?

Ryzen 5 3550H ve GTX 1650 GDDR5'li bir laptop kullanıyorum
İşlemci 90 derece ekran kartı 81 derece de çalışıyor HP Pavilion 15 modelli. Termal macun yeni değişti ve kasada soğutmada sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü bu kasada 3050 ve 5600h kombinasyonlu modeller var ve ısınmıyorlar benim veletin ısınma sebebi nedir veya normal midir?
Benimkide Ryzen 7 5800H olan modeli. işin garip tarafı hiç 90 dereceye çıktığını görmedim. En yüksek 60 gördüm bu bilgisayarda. Ama 90 derece bi bilgisayara göre normaldir bence.

Benimki de Ryzen 7 5800H olan modeli. İşin garip tarafı hiç 90 dereceye çıktığını görmedim. En yüksek 60 gördüm bu bilgisayarda. Ama 90 derece bir bilgisayara göre normaldir bence.

Heh benim de anlamadığım kısım bu hocam sizin işlemci hem daha güçlü hem de 45 watt benimki hem düşük bir işlemci hem de 35 watt TDP. Ne alaka yani bu kadar yüksek dereceler bu arada soğutucum var Frisby'nin dandik bir modeli fanları bir işe yaramıyor ama stand görevi gördüğü için 5 6 derece fark ediyor (laptopun alt kasası hava akışı için çok kötü).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı