Laptop sıcaklık değerleri normal mi?

Genelde 6 ayda bir yetiyor diye biliyorum genel bakım. Açabiliyorsanız üstteki arkadaşın dediği gibi 3 ayda bir fan temizlik yapabilirsiniz. 1 yıl fazla gelir mi bilmiyorum termal macun için.

Isıların anormal olduğunun farkına vardığında.
Hocam ben 2 yıldır laptopumun yaklaşık %20 performansını alıyormuşum şuan eskisinden sadece 10 derece düşük sıcaklıkta bile tam performans çalışıyor. Bazen farketmek mümkün olmayabilir.

Termal macunun kalitesine bağlı olarak uzun süre de dayanabilir, o yüzden belirli bir tarih vermek iyi olmayabilir. Ancak 1 yıl uzun bir süre, o zamandan sonra yapılmalı fikrimce.

Genelde 6 ayda bir yetiyor diye biliyorum genel bakım. Açabiliyorsanız üstteki arkadaşın dediği gibi 3 ayda bir fan temizlik yapabilirsiniz. 1 yıl fazla gelir mi bilmiyorum termal macun için.

Hocam ben 2 yıldır laptopumun yaklaşık %20 performansını alıyormuşum şuan eskisinden sadece 10 derece düşük sıcaklıkta bile tam performans çalışıyor. Bazen farketmek mümkün olmayabilir.
Sıcaklık değerlerini açıp bakmak gerekiyor işte. Mesela şimdi hepsi 80-90 diyelim, yarın 100+ gördüğümde anormal olduğunu anlayacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı