Merhabalar, arkadaşımın masaüstü 1050 Ti bilgisayarı var. Fakat benden daha fazla FPS alıyor? Sistemim.
1650.
16 GB RAM.
i7-9750H.
Nasıl daha fazla FPS arttırabilirim?
(Hiçbir ekran kartı ayarıyla oynamadım.)
Merhabalar, arkadaşımın masaüstü 1050 Ti bilgisayarı var. Fakat benden daha fazla FPS alıyor? Sistemim.
1650.
16 GB RAM.
i7-9750H.
Nasıl daha fazla FPS arttırabilirim?
(Hiçbir ekran kartı ayarıyla oynamadım.)
Görüntü ayarlarını kısmıştır. Zaten genelde masaüstü sistemler daha fazla performans veriyor buna da şaşırmamak gerek.
Siz hangi ayarlarda oynuyorsunuz ve ortalama kaç FPS alıyorsunuz? Hatta mümkünse oyun içindeyken Afterburner değerleri nedir bizimle paylaşırsan daha detaylı öğrenip ona göre yardımcı oluruz.
Hocam driverları yükleyin eğer daha önce hiç yapmadıysanız IObit’in Driver Booster yazılımını öneririm. Güç seçeneklerinden nihai/yüksek performansa alın düzelmesi lazım veya CS:GO'da çoklu CPU kullanımı gibi bir ayar var onu açıp deneyin.
Veya arkadaşınız NVIDIA denetim masasından tüm görüntü keskinleştirme vesaire kısıp en iyi performans ayarlarına almıştır.
Hangi harita olduğuna da çok bağlı. Ben mesela RX570 ile en yüksek ayarlarda Dust 2 de 200 fps falan alıyorum ama Battle Royale haritalarında 50 fps'ye düştüğü oluyor yoksa benim sistemde mi sıkıntı var bilmiyorum 50 fps ye düşüyor çünkü o haritalarda.