Çözüldü GTX 1650 sistem donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ulitoo

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 580 8gb
Ryzen 5 1600 six core
8x2 16gb ram
asrock a320m
Öncelikle herkese iyi geceler. Arkadaşımın PC'si durduk yere donuyor ve reset atmak zorunda kalıyor. Hiçbir sebek yokken. DC geliyor, Google açıyor ve ekran donuyor. Reset atmak zorunda kalıyor. Arkada ısı yapacak bir şey yokken oluyor bu.
Sistem ozelliklerini cok iyi bilmiyorum.
Ekran kartı: GTX 1650.
İslemci: Intel i5 detay bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Olayın benzerini yaşadım ama şöyle bende google açılınca donuyordu reset atmak zorunda kalıyordum sorunumu ekran kartını güncelleyerek geçti.
Öncelikle herkese iyi geceler. Arkadaşımın PC'si durduk yere donuyor ve reset atmak zorunda kalıyor. Hiçbir sebek yokken. DC geliyor, Google açıyor ve ekran donuyor. Reset atmak zorunda kalıyor. Arkada ısı yapacak bir şey yokken oluyor bu.

Bize anca tahmine etmek düşer bu kadar bilgiyle. GTX1650 serisinin kronik sorunu yoksa anca tahmin ederiz.

Daha önce donmadığı bir dönem varsa, o dönemden bugüne ne yapıldı onu bir düşünün.
  1. Virüs girmiş olabilir.
  2. Taşınıldıysa kablolar tam oturmamış olabilir.
  3. Önceki ekran kartı düşük bir şeyse şimdi 1650 yeni takıldıysa PSU yetersiz olabilir.

Bunlar yanına sistem bilgileri verilmesi gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı