GTX 1650 sistem GTA 5 oynarken %95 RAM kullanımı

Daha fazla  
Merhabalar, GTA 5 oynarken %95 RAM kullanımı seviyelerine ulaşıyorum, arka planda kullanılan uygulama yok. 4 GB RAM ile oynayan var neden bu kadar zorluyor?
Ya da %95, %98 RAM kullanımının zararı var mıdır RAM yanar mı? (diğer konularda istediğim cevabı alamadım grafikler normal ayarlarda daha düşüğe alınmıyor 60 FPS sabit oynuyorum. Kullanımı düşürmenin yolu var mıdır?

Sistem özelliklerim;

GTX 1650 ekran kartı.
XPG 8 GB 3000MHz RAM.
Gigabyte A320M S2H.

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat videosunda yeni Windows sürümünün RAM'in %95'ini kullandığını duymuştum. 32 GB olsa yine %95 olacaktır.
Not: oyun oynarken.

Gayet normal hocam bir endişeniz olmasın benim 12GB RAM'im var 7900MB RAM'a kadar dayanıyordu kullanım ama herhangi bir sıkıntı çekmiyordum. Sonuçra GTA V bu

Gayet normal hocam bir endişeniz olmasın benim 12 GB RAM'im var 7900 MB RAM'a kadar dayanıyordu kullanım ama herhangi bir sıkıntı çekmiyordum. Sonuçra GTA V bu

İyi de görev yöneticisinde kırmızı barda göstermesinin normal olmadığını düşünüyorum %95'in

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…