GTX 1650 sistem GTA 5 oynarken %95 RAM kullanımı

Daha fazla  
Merhabalar, GTA 5 oynarken %95 RAM kullanımı seviyelerine ulaşıyorum, arka planda kullanılan uygulama yok. 4 GB RAM ile oynayan var neden bu kadar zorluyor?
Ya da %95, %98 RAM kullanımının zararı var mıdır RAM yanar mı? (diğer konularda istediğim cevabı alamadım grafikler normal ayarlarda daha düşüğe alınmıyor 60 FPS sabit oynuyorum. Kullanımı düşürmenin yolu var mıdır?

Sistem özelliklerim;

GTX 1650 ekran kartı.
XPG 8 GB 3000MHz RAM.
Gigabyte A320M S2H.

Son düzenleyen: Moderatör:
Devre dışı nasıl bırakıcam
Devre dışı.png

Önce sorununa yardımcı olan kişilere karşı kibar olmayı dene. Senden para almıyoruz.
Sana kolay gelsin. İyi forumlar.
Adam konuya "arka planda çalışan uygulama yok" yazmış, verdiğin cevap "arka plandaki uygulamaları kapat" Doğru düzgün okumadığınız soruya bir de "adam gibi anlat" diyorsunuz. Anlamakta zorluk çekiyorsanız karşı tarafa ofansif davranmanıza gerek yok. Soruna yardımcı olmaya çalışmadığınız yetmezmiş gibi kibarlıktan fazlasıyla uzaksınız, beklemenize de gerek yok.

RAM kullanımınızın doğru gözüktüğüne emin misiniz? Yakın zamanda başıma gelen garip bir şeydir ki, RAM kullanımımı olduğundan fazla gösteriyordu bilgisayarım. Bunu kontrol etmenin yolu nedir tam olarak bilmiyorum lakin ihtimal var.

Adam konuya "arka planda çalışan uygulama yok" yazmış, verdiğin cevap "arka plandaki uygulamaları kapat" doğru düzgün okumadığınız soruya bir de "adam gibi anlat" diyorsunuz. Anlamakta zorluk çekiyorsanız karşı tarafa ofansif davranmanıza gerek yok. Soruna yardımcı olmaya çalışmadığınız yetmezmiş gibi kibarlıktan fazlasıyla uzaksınız, beklemenize de gerek yok.

RAM kullanımınızın doğru gözüktüğüne emin misiniz? Yakın zamanda başıma gelen garip bir şeydir ki, RAM kullanımımı olduğundan fazla gösteriyordu bilgisayarım. Bunu kontrol etmenin yolu nedir tam olarak bilmiyorum lakin ihtimal var.

Öncelikle teşekkür ederim. Oyun içindeyken MSI Afterburner'in programıyla izliyorum ve 3400 MB Memory kullanımı yazıyor, Alt Tab yapıp görev yöneticisine geldiğimde RAM'ın 7.3 GB sının dolu oldugunu görüyorum. 16 Kesinlikle yapacağım yakın bir zamanda.
Çift tıkla ya da sağ tık özellikler elle yazan yere tıklayıp devre dışı seç.

Update'yi devre dışı bırakmak ne kadar mantıklı güncellemeleri kontrol edemiyor sonuçta. ya da yanlış bir şeyi devre dışı bırakırsam ne olur en fazla.

Öncelikle teşekkür ederim. Oyun içindeyken MSI Afterburner'in programıyla izliyorum ve 3400 MB Memory kullanımı yazıyor, Alt Tab yapıp görev yöneticisine geldiğimde RAM'ın 7.3 GB sının dolu oldugunu görüyorum. 16 Kesinlikle yapacağım yakın bir zamanda.

Update'yi devre dışı bırakmak ne kadar mantıklı güncellemeleri kontrol edemiyor sonuçta. ya da yanlış bir şeyi devre dışı bırakırsam ne olur en fazla.
Oyuna gireceğinizde durdurun güncellemeleri çıkınca tekrar açarsınız hocam. Açıkçası benim sistemimde Windows öyle göstermemiş sizin yaşadığınız gibi çünkü ben de MSI Afterburner üzerinden oyunu oynarken izliyordum ve 8GB'a dayanıyordu. Demek ki sistemden sisteme değişirmiş.🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı