GTX 1650 Sistem Toplama

Bende yavaş yavaş bileşenleri alarak yürüyorum bir yerlere doğru şu ana kadar sadece PSU, kasa ve monitör kaldı halledeceğiz bakalım.

İstenirse XMP açılarak bile elde edilebilir 200 Mhz bence gereksiz ama gene de son karar alıcının.
İşte onda da anakart kaldırmıyor, 3200MHz'e kadar desteklemeyen bir anakart. Ondan dedim kral fakat 3000MHz ise dediğin gibi almaya gerek yok.
Hesap yanlış sanırım, arada 50 TL var.( cimrilik yapmıyorum yanlış anlaşılmasın :D )
309-292 = 17₺ hatta daha ucuzunu buldum.

@Silinen üye Hacım maksimum kaç verebilirsin bu sistem üzerine veya direkt bütçe kaç?

İşte onda da anakart kaldırmıyor, 3200MHz'e kadar desteklemeyen bir anakart. Ondan dedim kral fakat 3000MHz ise dediğin gibi almaya gerek yok.

309-292 = 17₺ hatta daha ucuzunu buldum.

@Silinen üye Hacım maksimum kaç verebilirsin bu sistem üzerine veya direkt bütçe kaç?

Max. 4700 TL. Bütçe üzerine pek fazla çıkamayacağım sanırsam belki biraz zorlayarak ssd ekleyebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı