GTX 1650 Sistem Toplama

Max. 4700 TL. Bütçe üzerine pek fazla çıkamayacağım sanırsam belki biraz zorlayarak ssd ekleyebilirim.
Vallahi anakartın ram mhz'ini destekleme mevzusu dışında ki o da çok kafaya takılacak bir mesele değil, bütçenizi neredeyse kullanmışsınız fakat biraz daha kasıp SSD almaya bakın.
Max. 4700 TL. Bütçe üzerine pek fazla çıkamayacağım sanırsam belki biraz zorlayarak ssd ekleyebilirim.

Mesela bütçe 5000₺ olsaydı hem overclock yapabileceğiniz hem de ram konusunda rahat edebileceğimiz ve B450M kalitesi olan bu anakartı önerebilirdim fakat bunun yerine gidin SSD alın daha akıl kârı olur.

Vallahi anakartın ram mhz'ini destekleme mevzusu dışında ki o da çok kafaya takılacak bir mesele değil, bütçenizi neredeyse kullanmışsınız fakat biraz daha kasıp SSD almaya bakın.

Mesela bütçe 5000₺ olsaydı hem overclock yapabileceğiniz hem de ram konusunda rahat edebileceğimiz ve B450M kalitesi olan bu anakartı önerebilirdim fakat bunun yerine gidin SSD alın daha akıl kârı olur.
Hocam İntel işlemciye AM4 soketli anakart önermek, galiba geceden ötürü :).

4642 TL.

Ekran kartı oyun sistemlerinde işlemciden daha önemli yalnız.

Evet ancak ekran kartı+işlemciyi bir ikili olarak düşünmek gerekiyor.Bütçemi göz önünde bulundurduğumuzda 1650S üzerinde bir ekran kartı ile kulanacağım işlemci ikilisi benim halihazırda tercih ettiğim işlemci+ekran kartı ikilisinden daha zayıf olacaktır diye düşünüyorum.
4642 TL

Teşekkürler ancak 240GB depolama alanının bana yetmesi imkansız.

Evet ancak ekran kartı+işlemciyi bir ikili olarak düşünmek gerekiyor.Bütçemi göz önünde bulundurduğumuzda 1650S üzerinde bir ekran kartı ile kulanacağım işlemci ikilisi benim halihazırda tercih ettiğim işlemci+ekran kartı ikilisinden daha zayıf olacaktır diye düşünüyorum.
Besleyecek bir işlemciyse başka sistemle veya işlemciyle kıyaslama yapmayın efendim, besliyorsa okeydir. Ha ama ekran kartı sabittir, işlemci değişecektir o zaman tabii daha iyi seçilmesi lazım.

Bütçeyi biraz daha aşabilirseniz 150 TL civarına 500 GB HDD'de ekleyebilirsiniz.

Teşekkürler ancak 240GB depolama alanının bana yetmesi imkansız.
Sırf depolama için ekran kartından kısmak da mantıksız. Oyunları ekran kartı oynatıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı