GTX 1650 sistemde oyunlar bazen kasıyor

İşletim sistemi
Windows 11

SeymenFX

Decapat
Katılım
21 Aralık 2021
Mesajlar
236
Çözümler
2
Yer
İzmir/Buca
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İntel Core i5 11400h Ekran Kartı: GeForce GTX 1650 4 GB Ram: Crucial 2x8 16 GB DDR4
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Tavuk Döner Kaçakçılığı
RAM
16 GB 2x8 3200 MHz Ram
Ekran kartı
GTX 1650 Refresh 4 GB GDDR6 128 Bit
İşlemci
İntel Core i5 11400H
Son 1 haftadır oynadığım tüm oyunlar arada bir kasmaya başladı. Oyunda her 3 dakikada bir FPS 2-5 arasına düşüyor ve 15 saniye civarı bu olay devam ediyor. Oyunları silip yüklemeyi denedim ancak yine aynı problemle karşılaştım ne yapmalıyım?

Not: Oynadığım tüm oyunlar orijinal.
 
Laptop mu? İşlemcini çok iyi bilmiyorumda muhtemelen taşıma sırasından HDD hasar almıştır bad sector vardır sorun yaşadığın oyunları SSD'ye taşı sorun çözülürse SSD yetmezse yeni bir SSD alabilirsin
Laptop kullanıyorum. SSD 250 GB taşıyamam.
 
NVIDIA Experience kurma şansın varsa mutlaka indir onu ekran kartına uygun olanı seç sonrasında oyunları senin için en optimize hale getirecektir.

Dediğiniz işlemi yaptım. GTA 5'i very high ayarlarda oynuyorum şu anlık sorun çözüldü gibi. Diğer oyunları da test edip buraya yazarım.

SSD'deki oyunlarda böyle bir sıkıntı var mı?
Var Cities Skylines ve Minecraft.
 
Dediğiniz işlemi yaptım. GTA 5'i Very high ayarlarda oynuyorum şu anlık sorun çözüldü gibi. Diğer oyunları da test edip buraya yazarım.

Var Cities Skylines ve Minecraft.

Adına sevindim dostum faydamiz olduysa ne mutlu umarım diğer oyunlarda akar bu tarz sorunlarda ilk önce NVIDIA Experience'a başvurmanı öneririm.
 
Adına sevindim dostum faydamiz olduysa ne mutlu umarım diğer oyunlarda akar bu tarz sorunlarda ilk önce NVIDIA Experience'a başvurmanı öneririm.
Teşekkür ederim. GTA V ve Farming Simulator'de sorun çözüldü hatta daha yüksek kalitede oynayabiliyorum. Bir sorum daha olacak, NVIDIA Experience TSW3'ü oyunlar bölümünde göstermiyor onu nasıl düzeltebilirim?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı