GTX 1650 sistemde Valorant akıcı değil

Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB
Meslek
Freelance Grafik Tasarımcı
Valorant Screenshot 2021.09.26 - 01.31.20.26.png

Değerlerim bu şekilde. FPS 60 altına düşmüyor genel olarak. Monitörüm 60 Hz. Sistem AMD Ryzen 5 3550H, GTX 1650 4 GB, 8 GB RAM, 256 GB SSD. Görselde grafik ayarlarını Full'e çektim çünkü düşükteyken GPU kullanımı 25 30'u geçmiyordu. Bu değerlere rağmen sanki akıcı değilmiş takılıyormuş gibi geliyor. Hz düşük farkındayım ama bir sıkıntı var gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her yerde bilgisiz bir şekilde konuşuyorsunuz bu ilk değil ne zaman bir konuya girsem boş yorumlarınızı okuyorum ilgi odağı olmak istiyorsanız başka yere gidin burası insanların gerçekten çözüm aradığı yardım ettiği bir forumdur bu sorun oyunun bir optimizasyon sorunudur tabii sizin oyunla alakanız olmadığı için ama çenenizide tutamadığınız için yine boş beleş konuşuyorsunuz.

Aynı sorunu yaşıyorum ve çözüm olarak pencereli de oynuyorum kendisine de bunu tavsiye ettim.

Sizin bir öneriniz var mı? Sorun çözülebilir mi?
Bu arada oyunu tam ekran yapınca çözünürlük düşüyor gibi. Yazılar vesaire bulanıklaşıyor. Ne ile ilgili olabilir?

Bu sorun senden kaynaklı değil bu oyunun genel bir optimizasyon sorunu 5 ay boyunca Riot'la iletişim kurduğumdan biliyorum ne yaparsanız yapın aynı olacak.
Anlıyorum. Ama garip gerçekten. Çözümü olması gerekiyor. Üzücü.

Ne diyosun sen kardeşim? Kimi neyinle tehdit ediyorsun burası millete abilik babalık taslanacak bir yer değil. Üslubunu bil.

Olayı bilmeden burada konuşma üslübdan bahsediyorsun ama bu şahsın neler söylediğini bilmiyorsun ve kimseyide tehdit ettiğim yok. Neyse uzamasın olup bitmiş olay.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı