GTX 1650 sistemde Witcher 3 en düşük ayarlarda bile 60 FPS vermiyor

Daha fazla  
Sistem:
GTX 1650.
i5 10300H.
8 GB RAM.
Normal midir?
1920 1080 her şey en düşükte bile sabit 60 FPS alamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınızda çok fazla yükleme yoksa sıfırlamayı deneyebilirsiniz belki bir şeylerle oynamışınızdır istemeden. Böylece tüm sürücüleri yeniden yüklersiniz. Ekran kartınızla eğer korsan kullanıyorsanız mining bile yapılıyor olabilir.

Karşılaştırmıyor ve neden karşılaştırılmasın? Aynı ekran kartlarında pireyle deve fark yok.
Masasütü kartlar ve laptoplar arasında güç çekimi farkı var hocam. Bu yüzden genelde aynı kartın masaüstü ve laptop veriyonlarında fark olur. Laptop'ta sorun yaşayan bir insana masaüstü değerlerini atınca garip geldi ondan öyle yazdım.

Karşılaştırmış mıyım bir bak istersen? Gereksiz yere laf atma, aç youtubedan aynı kart ve aynı işlemcinin benchmarklarına bak.
Öyle bir karşılaştırma videosu yok olmaz da zaten.

Bulabilirseniz incelerim hem ben de faydalanırım.

Masasütü kartlar ve laptoplar arasında güç çekimi farkı var hocam. Bu yüzden genelde aynı kartın masaüstü ve laptop veriyonlarında fark olur. Laptop'ta sorun yaşayan bir insana masaüstü değerlerini atınca garip geldi ondan öyle yazdım.

Öyle bir karşılaştırma videosu yok olmaz da zaten.

Bulabilirseniz incelerim hem ben de faydalanırım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tek farkı RAM 16 GB.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tek farkı RAM 16 GB.

Sizden istediğim 1660S ve 1650 karşılaştırmasıydı hocam. Ama dediğim gibi 500 600W'luk sistemle 60 W'luk sistemi karşılaştırmanız garibime gitti. O yüzden yanıt verdim. İyi forumlar.

Sizden istediğim 1660S ve 1650 karşılaştırmasıydı hocam. Ama dediğim gibi 500 600W'luk sistemle 60 W'luk sistemi karşılaştırmanız garibime gitti. O yüzden yanıt verdim. İyi forumlar.
Ben karşılaştırma yapmadım hocam. Kendi sistemimden örnek verdim. İster laptop olsun ister masaüstü bu sistemin en düşük ayarlarda -60 FPS vermesi normal değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı