GTX 1650 Super ekran kartı yükte 84 derece oluyor

Metinbey007

Yoctopat
Daha fazla  
Merhabalar. ETS 2 oynarken ekran kartı 84 dereceye çıkıyor diğer oyunlarda böyle olmuyor GTA 5 de 74 derecede oynuyor bir tek ETS de yapıyor neden olabilir oyun orijinal stemden aldım bilgisayarı sıfırladıktan sonra böyle oldu önceden 65 derecede ounuyordu sistem her şeyi güncel yardımcı olursanız sevinirim.

-İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 six-Core Processor 3.20 GHz.

- NVIDIA GeForce GTX 1650 Super.

- 16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. ETS 2 oynarken ekran kartı 84 dereceye çıkıyor diğer oyunlarda böyle olmuyor GTA 5 de 74 derecede oynuyor bir tek ETS de yapıyor neden olabilir oyun orijinal stemden aldım bilgisayarı sıfırladıktan sonra böyle oldu önceden 65 derecede ounuyordu sistem her şeyi güncel yardımcı olursanız sevinirim.

-İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 six-Core Processor 3.20 GHz.

- NVIDIA GeForce GTX 1650 Super.

- 16 GB RAM.

Oyunun video ayarlarına bakın o zorluyor olabilir. Oda işe yaramazsa termal macun yenileyin.

Fan ayarı yapabilirsiniz. 100W çeken kart nasıl o kadar ısınır? Kasanın da kapağını açın belki kasa çok kötüdür.

GTX 970 kartım 75'i geçince kabul edemiyorum ben :)
Kabul edilebilir bence hocam. Full fanda eski R9 270X kartım ile 97'yi görmüştüm. Macun değişmeden önce de CS:GO'da 93 94 zorladık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı