GTX 1650 SUPER için işlemci tavsiyesi

40tl daha ucuzunu buldum ama güvenebilir miyim bilemiyorum.

Bende buldum da her siteye güvenemiyorum. Bu kadar fazla verirken 50 TL fazla versen güvenilir olsun. Bugün forumda bir arkadaşın konuyu okumuştum. Ekran kartı kutusunun içi boş gelmiş. Böyle şeyler yaşamasın yani, satıcı hepsiburada sağlam.

R5 3600 tabii ki daha iyi bir seçim olacaktır. Lakin bütçeyi biraz daha düşük tutmak isterseniz R5 3100'de düşünebilirsiniz. Gayet tatminkar bir sonuç alırsınız. Onun dışında R5 2600 de düşünebilirsiniz. Ancak hem fiyat farkı hem de nesil farkı dolayısıyla R5 3100 daha mantıklı bir seçim olabilir diye düşünüyorum.

R5 3600 tabii ki daha iyi bir seçim olacaktır. Lakin bütçeyi biraz daha düşük tutmak isterseniz R5 3100'de düşünebilirsiniz. Gayet tatminkar bir sonuç alırsınız. Onun dışında R5 2600 de düşünebilirsiniz. Ancak hem fiyat farkı hem de nesil farkı dolayısıyla R5 3100 daha mantıklı bir seçim olabilir diye düşünüyorum.
cs:go için r5 3100 yeterli olur mu? Yaklaşık bi 200-300 fps hedefliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı