GTX 1650 Super sistem nasıldır?

arsdney

Femtopat
Açıkçası kullanım amacım tamamen oyun odaklı, YouTube'den FPS değerlerine baktığım zaman GTX 1650 Super ve Ryzen 3 3100 oyunları Ultra'da rahat oynattığını gördüm ve bu sistemi almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Sizin önerdiğiniz sistem varsa onları da yazabilirsiniz, parça parça değil hazır sistem olmasını istiyorum.

Özellikleri:
Ryzen 3 3100 işlemci.
ASUS GTX 1650 Super ekran kartı.
8 GB RAM.

Açıkçası kullanım amacım tamamen oyun odaklı, YouTube'den FPS değerlerine baktığım zaman GTX 1650 Super ve Ryzen 3 3100 oyunları Ultra'da rahat oynattığını gördüm ve bu sistemi almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Sizin önerdiğiniz sistem varsa onları da yazabilirsiniz, parça parça değil hazır sistem olmasını istiyorum.

Özellikleri:
Ryzen 3 3100 işlemci.
8 GB RAM.
Sistem güzel ancak A320 anakart ile overclock yapamazsınız. 8 gb ram ileride sıkıntı yapabilir, günümüzde de aslında yetmiyor. Tavsiyem hazır sistem yerine B450 çipsetli 16 gb RAM bulunduran, işlemcisi ile ekran kartı güzel sıkıntı yapmaz, toplama bir bilgisiyar almanız.

A320M-R yerine B450MH.
Ekran kartı olarak Palit GTX 1650 Super.
Depolama yetmiyorsa 480GB yapınız.
Bu kod ile 200TL indirim geliyor. ( PLX200 )

Özellikleri:
Ryzen 3 3100 işlemci.
8 GB RAM.

Bu sistem alınmaz, GameGaraj'dan bakın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı