GTX 1650 Super sistemde CS:GO'da FPS düşüklüğü

emirhan12345

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Bende 1660 Super, 8 GB 3000 MHz DDR4 tek modül RAM, Ryzen 7 2700X, 250GB SSD ve 1TB HDD var fakat internetim iyi olmadığından CS:GO'da botlarla oynuyorum. Ölüm maçında çok takılıyor. Bazen sabah PC'mi açtığım anda Windows'u etkinleştir, çıkar ve bilgisayarı yeniden başlat seçeneğine tıkladıktan sonra yazı gider ve ben her çıktığında o yazı yani Windows'u etkinleştir yeniden başlattım. Bu yüzden takılma yapıyor olabilir mi? Yardım ederseniz çok sevinirim :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhabalar. Bende 1660 Super, 8 GB 3000 MHz DDR4 tek modül RAM, Ryzen 7 2700X, 250GB SSD ve 1TB HDD var fakat internetim iyi olmadığından CS:GO'da botlarla oynuyorum. Ölüm maçında çok takılıyor. Bazen sabah pc'mi açtığım anda Windows'u etkinleştir, çıkar ve bilgisayarı yeniden başlat seçeneğine tıkladıktan sonra yazı gider ve ben her çıktığında o yazı yani Windows'u etkinleştir yeniden başlattım. Bu yüzden takılma yapıyor olabilir mi? Yardım ederseniz çok sevinirim :D.

Bu yüzden takılma yapacağını sanmıyorum. Fakat crackli Windows kullanmak isterseniz yardımcı olabilirim, tabii buradaki çoğu arkadaş hoş karşılamaz ama. :)

Bu yüzden takılma yapacağını sanmıyorum. Fakat crackli Windows kullanmak isterseniz yardımcı olabilirim, tabii buradaki çoğu arkadaş hoş karşılamaz ama. :)
o nasıl oluyor :D
Hocam bir şey soracağım konuyla ilgili değil ama Windows 10 orjinali 1000TL olup nasıl bu orijinal Key 70TL olabiliyor orijinal Windows 10 olduğu söyleniyor ama biri 1000TL'ye satılıyor biri 70TL'ye.

20TL'ye bile var :D

Hocam bir şey soracağım konuyla ilgili değil ama Windows 10 orjinali 1000TL olup nasıl bu orijinal Key 70TL olabiliyor orijinal Windows 10 olduğu söyleniyor ama biri 1000TL'ye satılıyor biri 70TL'ye.
Hocam onları bende anlayabilmiş değilim ama bazı konularda OEM key, yani 70TL ile 1000TL arasındaki farkı anlatanlar vardı.

Hocam onları bende anlayabilmiş değilim ama bazı konularda OEM Key, yani 70TL ile 1000TL arasındaki farkı anlatanlar vardı.

OEM Key zaten internette var bir daha 70TL vermeye ne gerek var orijinal değil ise googla Windows 10 Pro lisans Key yazınca bir sürü kod çıkıyor orijinal yazıyorlar ama OEM Key'in yanına. Bakacağım dediğiniz şeye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı