Yanlış bilgilendirme yapmayın.WattMan sorunu yok. Güçlü. Bazılarında ekstra güç girişi bile yok. FPS ve sıcaklık değeri çok iyi.
Tabii kide 1650S hem daha az güç tüketiyor, daha az sıcaklık, performans olarak da 1650S. Ve daha da güncel bir kartdır.
Inno3D GTX 1650 SUPER Twin x2 OC 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Inno3D GTX 1650 SUPER Twin x2 OC 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Güzel modeldir, ekstra parayı verip vermemek size kalmış.Bunu almayı düşünüyorum.![]()
MSI GTX 1650 SUPER GAMING X 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI GTX 1650 SUPER GAMING X 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bunu almayı düşünüyorum.![]()
MSI GTX 1650 SUPER GAMING X 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI GTX 1650 SUPER GAMING X 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bütçeyi arttırabiliyorsanız yakın fiyata GTX 1660 Super var.Bunu almayı düşünüyorum.![]()
Sizin attığınız OC yapılmış modeli ona da bakmayı düşünüyorum.Hocam aralarında bir fark yok ben INNO3D tüm markalardan daha ucuz diye attım, ve de Gayet'de kaliteli marka ucuz diye dandirik olmuyor karar sizin yine de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.