GTX 1650 Ti laptop düşük oyun performansı

İşletim sistemi
Windows 10
Yeni laptop aldım alalı daha 1.5 hafta oldu.
Özelliklerim.
Ryzen7 4800H.
1650 Ti.
8 GB RAM.

LoL'de ortada 90 100 FPS yüksekte 90 civarı FPS alıyorum ve Valorant'ta da ortada 110 alıyorum. Bana normal gelmedi, sebebi nedir sizce?

Bende ilk laptop aldığımda düşük alıyordum. Saçma gelebilir ama bilgisayarınızın şarjda olduğuna emin olun yoksa düşük FPS alırsınız.

Yeni laptop aldım alalı daha 1.5 hafta oldu.
Özelliklerim.
Ryzen7 4800H.
1650 Ti.
8 GB RAM.

LoL'de ortada 90 100 FPS yüksekte 90 civarı FPS alıyorum ve Valorant'ta da ortada 110 alıyorum. bana normal gelmedi, sebebi nedir sizce?
Hocam senin sorunun çözümü: Çift kanal ram. Eğer sürücülerin güncel ise o zaman sorun çift kanal RAM'de . Çünkü cihaz yepyeni yani SSD de arıza olacağını ben düşünmüyorum. Herkes sürücü demiş. Yahu bu Nvidia sürücüleri yüklüyorsun bitiyor. Tabii sürücüleri yüklemediyseniz o ayrı tabi. Ama sürücüler yüklü ise o zaman sorun çift kanal RAM.
İyi de hocam aynı özelliklere sahip masaüstü daha fazla FPS alıyor bu gerçek değişmiyor ki.
Hocam konu nasıl buraya geldi? Ben dizüstü bilgisayar ile masaüstünü mü kıyasladım? Dizüstü elbet az alıyor ama şöyle düşün adam 1650 Ti ile LoL'de 90 FPS alıyor ben GTX 950M ile LoL'de ultra ayarlarda 120 FPS alıyorum. mantıklı mı bu? @Reechi

Hocam senin sorunun çözümü: Çift kanal RAM. Eğer sürücülerin güncel ise o zaman sorun çift kanal RAM'de. Çünkü cihaz yepyeni yani SSD'de arıza olacağını ben düşünmüyorum. Herkes sürücü demiş. Yahu bu NVIDIA sürücüleri yüklüyorsun bitiyor. Tabii sürücüleri yüklemediyseniz o ayrı tabii. Ama sürücüler yüklü ise o zaman sorun çift kanal RAM.

Hocam konu nasıl buraya geldi? Ben dizüstü bilgisayar ile masaüstünü mü kıyasladım? Dizüstü elbet az alıyor ama şöyle düşün adam 1650 Ti ile LoL'de 90 FPS alıyor ben GTX 950M ile LoL'de Ultra ayarlarda 120 FPS alıyorum. Mantıklı mı bu? @Reechi

Doğrudur hocam çift kanal yapınca 100 FPS geliyorsa ben okeyim onu diyorum.

Doğrudur hocam çift kanal yapınca 100 FPS geliyorsa ben okeyim onu diyorum.
Hocam bana mantıksız geldi ben İntel Core İ7 4720HQ, GTX 950M ekran kartı ve flex RAM (ne tek kanal ne de çift kanal ikisinin ortası) ile LoL'de 90-120 FPS alırken sizce bu adamın AMD Ryzen 7 4800H ve GTX 1650 Ti ile benle aynı FPS'leri alması sizce normal ve sıkıntısız mı? Ben bir anda zibilyon FPS artacak demiyorum ama bundan çok daha iyi performans alacağını söylüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı