GTX 1650 Ti sistemde Valorant düşük FPS

Atakanq123

Centipat
Katılım
5 Haziran 2022
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1656018118383.png


Arkadaşlar özelliklerim bunlar. Ekran kartım GTX 1650 Ti HP Pavilion Gaming laptop 15 bilgisayarım oyunda 110 FPS civarı bir şey alıyorum aklınıza gelebilecek tüm FPS arttırma işlemlerini yaptım oyun içi grafikler her şey en düşükte oyunda aldıgım FPS miktarı bu kadar. Aklım almıyor bunun nedeni ne olabilir? Bilgisayara format attım 2 ay önce FPS'im çok düşük bunu nasıl arttırabilirim? Bilgisayarda bir sıkıntı olduguna inanıyorum fikri olan var mı? Aldıgım yere Teknosa'ya götürmeli miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklık değerlerin nedir?
dostum geçenlerde bi arkadaş dedi laptopu aç temizle falan diye tornavidayla açtım söktüm uğraştım motorları tamamen temizledim tüm tozu aldım ama 10 fps anca fark etti sıcaklık değerlerim normal laptop ısınmıyor valoranta girince sadece fanlardan çok fazla ses gelmeye başlıyor birden uçak kaldırıyormuş gibi
 
Dostum geçenlerde bir arkadaş dedi laptopu aç temizle falan diye tornavidayla açtım söktüm uğraştım motorları tamamen temizledim tüm tozu aldım ama 10 FPS anca fark etti sıcaklık değerlerim normal laptop ısınmıyor Valorant'a girince sadece fanlardan çok fazla ses gelmeye başlıyor birden uçak kaldırıyormuş gibi.

MSI Afterburner ile sıcaklık değerlerini ölçmeyi dener misin dostum belki de sorun sıcaklıktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı