İosTakıntısı
Decapat
Alacağım PC budur. Nadiren oyuna filan gireceğim için düşük sistem alacağım. Bu neler kaldırır söyleseniz? İyi geceler.
Dostum YouTube'a "GTX 1650 oyun testleri" yazarsan sonuçlar çıkar. Tek tek hangi oyunları kaldıracağını yazmamız 3 yıl sonrasına kadar sürer.
Ayrıca ne kadara alıyorsun, geri kalan bileşenler nedir? R3 1200 AF darboğaz yapabilir, güçsüz işlemci.
Yapabilir değil hocam, doğrudan yapıyorDostum YouTube'a ''GTX 1650 oyun testleri'' yazarsan sonuçlar çıkar. Tek tek hangi oyunları kaldıracağını yazmamız 3 yıl sonrasına kadar sürer.
Ayrıca ne kadara alıyorsun, geri kalan bileşenler nedir? R3 1200AF darboğaz yapabilir, güçsüz işlemci.
Dostum YouTube'a "GTX 1650 oyun testleri" yazarsan sonuçlar çıkar. Tek tek hangi oyunları kaldıracağını yazmamız 3 yıl sonrasına kadar sürer.
Ayrıca ne kadara alıyorsun, geri kalan bileşenler nedir? R3 1200 AF darboğaz yapabilir, güçsüz işlemci.
Yapabilir değil hocam, doğrudan yapıyor. R6S'de BF serisinde darboğaz can sıkıyor bayağı.
Kesinlikle alınmaz, kazık. Bu sistemin hakkı en fazla 5.500 TL.7000'e alacağım.
Açar ya aıkıntı çıkmaz bu videodan performansına bakabilirsin16 GB galiba M.2 SSD 500 herhalde bildigim bu 9 fanı var alt üst ve sağda.
Hocam CS2 açar mı açarsada zorlanır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.