GTX 1650 ve R3 1200 AF sistem hangi oyunları oynatır?

Dostum YouTube'a ''GTX 1650 oyun testleri'' yazarsan sonuçlar çıkar. Tek tek hangi oyunları kaldıracağını yazmamız 3 yıl sonrasına kadar sürer.

Ayrıca ne kadara alıyorsun, geri kalan bileşenler nedir? R3 1200AF darboğaz yapabilir, güçsüz işlemci.

Dostum YouTube'a ''GTX 1650 oyun testleri'' yazarsan sonuçlar çıkar. Tek tek hangi oyunları kaldıracağını yazmamız 3 yıl sonrasına kadar sürer.

Ayrıca ne kadara alıyorsun, geri kalan bileşenler nedir? R3 1200AF darboğaz yapabilir, güçsüz işlemci.
Yapabilir değil hocam, doğrudan yapıyor :(. R6S'de BF serisinde darboğaz can sıkıyor baya.

Dostum YouTube'a "GTX 1650 oyun testleri" yazarsan sonuçlar çıkar. Tek tek hangi oyunları kaldıracağını yazmamız 3 yıl sonrasına kadar sürer.

Ayrıca ne kadara alıyorsun, geri kalan bileşenler nedir? R3 1200 AF darboğaz yapabilir, güçsüz işlemci.

16 GB galiba M.2 SSD 500 herhalde bildigim bu 9 fanı var alt üst ve sağda.

Yapabilir değil hocam, doğrudan yapıyor :(. R6S'de BF serisinde darboğaz can sıkıyor bayağı.

Hocam CS2 açar mı açarsada zorlanır mı?

16 GB galiba M.2 SSD 500 herhalde bildigim bu 9 fanı var alt üst ve sağda.

Hocam CS2 açar mı açarsada zorlanır mı?
Açar ya aıkıntı çıkmaz bu videodan performansına bakabilirsin
Link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı