GTX 1650S 4 GB ekran kartı ile mining

Mesela size göre değeri ne kadar? Ben 1660 süper ile kazıyorum, 6 GB ve aylık elektrik parasını düşünce 600-700 TL arası kazanıyorum, bu değer yerli değil mi? Kaç TL kazanırsam yeterli olur?
Aylık bu fiyat gerçekten yeterli mi? Kaç MH olarak kazıyorsunuz?

Harbiden o kadar kazanıyor musun?
Evet, MSI Afterburner ile karta uygun ayarları yaparsanız 31 MH/s ile kazıp güç tüketimi 78 Watt'a düşürebiliyoruz.
Aylık bu fiyat gerçekten yeterli mi? Kaç MH olarak kazıyorsunuz?
30-31 MH/s ile kazıyorum. Kartı 3 ay önce 2.500 TL ye aldığımı hesaplarsan aylık 700 TL ye yakın getiri az mı? En fazla 4 ayda kartın parası çıkmış oluyor.

Evet, MSI Afterburner ile karta uygun ayarları yaparsanız 31 MH/s ile kazıp güç tüketimi 78 Watt'a düşürebiliyoruz.

30-31 MH/s ile kazıyorum. Kartı 3 ay önce 2.500 TL'ye aldığımı hesaplarsan aylık 700 TL'ye yakın getiri az mı? En fazla 4 ayda kartın parası çıkmış oluyor.

Bende mininge başlıyorum.

30-31 MH/s ile kazıyorum. Kartı 3 ay önce 2.500 TL ye aldığımı hesaplarsan aylık 700 TL ye yakın getiri az mı? En fazla 4 ayda kartın parası çıkmış oluyor.
Mantıklı aslında ben RX 570 kullanıyorum 30 MH/s kazdığını farkettim ama kazma işlemi yapmadım. Bu arada sonuçlarınız güzel.

Başla ama Afterburner ile gerekli ayarları yap yoksa az kazanır çok elektrik tüketirsin.
1616100583239.png

Önerebileceğiniz ayar var mıdır , yaklaşık 10 dakikadır kullanım %100 sıcaklık böyle inno3d çift fan

Mantıklı aslında ben RX 570 kullanıyorum 30 MH/s kazdığını farkettim ama kazma işlemi yapmadım. Bu arada sonuçlarınız güzel.
Sonuçları deneme yanılmayla sürekli ayar yaparak yakaladım. Kart modelleri aynı olsa bile Clock ayarları farklı oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı