GTX 1650S Cyberpunk 2077 performansı

Daha fazla  
Kısa anlatayım, YouTube videosu atmayın izledim soru sormak için forumdayım. PC'im Cyberpunk 2077 de Low'da 50 60 arası Medium'da da 45 60 arası gibi. Kayıt programı FPS düşürmüş müdür? Ben oyunu bu PC de oynasam Low'da mı Medium'da mı oynamalıyım? Görüşleri bekliyorum şimdiden yazı yazanlara ve Technopat ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.

Sistem.
GTX1650 Super.
AMD Ryzen 5 3500X.
16 GB RAM.

Kısa anlatayım, YouTube videosu atmayın izledim soru sormak için forumdayım. PC'im Cyberpunk 2077 de Low'da 50 60 arası Medium'da da 45 60 arası gibi. Kayıt programı FPS düşürmüş müdür? Ben oyunu bu PC de oynasam Low'da mı Medium'da mı oynamalıyım? Görüşleri bekliyorum şimdiden yazı yazanlara ve Technopat ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.

Sistem.
GTX1650 Super.
AMD Ryzen 5 3500X.
16 GB RAM.

Çoğu kanal kayıt programı kullanmıyor kaydeden farklı araçlar kullanıyor.

İşlemci darboğaz yapar mı o karta düşükte?

Dostum sorun işlemcide değil aslında bazı oyunlarda Cyberpunk da bunlardan biri genelde Ubisoft'un oyunlarında çok sıkıntı oluyor çok fazla işlemciye yük biniyor bu tip oyunlarda ekran kartının grafiklerini pek kısma tam tersine yüklen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı