GTX 1650S için 600W PSU yeterli mi?

PSU'nuz oyun ekran kartları için pek uygun değil. Giriş seviye bir PSU. Kağıt üstünde yeterli olur ama sorun çıkar veya çıkmaz diyemem. Sonuçta PSU'nuz 10 yıllık.
Hocam bir tek siz olumsuz yorum yazmışsınız ayrıca psu 10 yıllık filan deil sistemimi 2. el aldım ben aldığımda 400 w psu takılıydı bilgisayarcı bir tanıdıktan sıfır kutusunda jelatininde açılıp sisteme takıldı psu sistemdeki en yeni ürün kalan herşey 2. el takılalıda 2 ay oldu

Hocam bir tek siz olumsuz yorum yazmışsınız ayrıca psu 10 yıllık filan deil sistemimi 2. el aldım ben aldığımda 400 w psu takılıydı bilgisayarcı bir tanıdıktan sıfır kutusunda jelatininde açılıp sisteme takıldı psu sistemdeki en yeni ürün kalan herşey 2. el takılalıda 2 ay oldu
Belki 2014 yılında çıkardıkları model de olabilir. Sitelerinde çıkış tarihi yazmıyor. Ofis ve küçük çaplı oyun bilgisayarları için ideal olabilir. Ancak sizin ekran kartınızda problem çıkarma olasılığı var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı