GTX 1650S sistem MSI kombustor test sonuçları

mhmtemrr

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim:
GTX 1650 Super.
i3-9100F
8 GB RAM.

Çoğu oyunda düşük FPS veriyor. Değiştirmek için servise yolladim ama arıza bulunamadı deyip degistirmiyorlar ve bu fotoğrafı attılar. Bu test düzgün mü?

285d806e-0a5e-11ec-8c26-005056911af3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
@mhmtemrr bak şimdi bu sistemin testine 9100F, 1650 Super ve 8 GB RAM var. Yüksek ayarlarda senin gibi alıyor. Ekran kartı kullanımı tam yükte ve FPS sorunu vermiyor eğer sende de bu şekildeyse.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@mhmtemrr bak şimdi bu sistemin testine 9100F, 1650 Super ve 8 GB RAM var. Yüksek ayarlarda senin gibi alıyor. Ekran kartı kullanımı tam yükte ve FPS sorunu vermiyor eğer sende de bu şekildeyse.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aynen hemen hemen aynı benim sistemle ama i3 6100 GTX 1050 Ti 8 GB bile BF 1 de 65-70 arası alırken benim sistem neden en düşükte 30 40 FPS alıyor.

Aynen hemen hemen aynı benim sistemle ama i3 6100 GTX 1050 Ti 8 GB bile BF 1 de 65-70 arası alırken benim sistem neden en düşükte 30 40 FPS alıyor.

Sadece BF degil Control, Metro Exodus, Origins ,Warzone, GTX 1050 Ti'dan daha kötü değerler veriyor sistemim.

@mhmtemrr BF 1'de çift kanal RAM kullanmıyorsan düşüş yaşarsın bu oyunda kanundur bu. Bak o sistem 2x4 GB kullanmış yani çift kanal sen 1x8 GB kullanıyorsun tek kanal. GTX 1060 ile testini yapmışlar. Soruna gelirsek çift kanal RAM ile %99 beslenen 1050 Ti tabii ki tek kanal ile %50 beslenen 1650 Super'i geçebilir. Bu normal bir durum.

Bu sistemde tek kanal fakat yine de geçiyor GTX 750 Ti olsa bile benim sistemi geçiyor.

@mhmtemrr ikinci videodaki kanal ile benim sana attığım test videosu aynı kanala ait. Adam bir şey biliyor ki yapmış. 1x8 GB RAM kullanmakta ısrarcıysan, ekran kartı için THH'ye gideceksen o senin kararın artık.

Tek kanal kullanmakta ısrarcı değilim keşke param olsa da alsam.
Neyse teşekkürler yardımın için.

@mhmtemrr bisikletimizin bir tekeri inikse sorunu zinciri değiştirerek çözemeyiz. Farkındayım bazı testler kafanı karıştırıyor ama bugün kime tek kanal ve çift kanal farkı nedir diye sorsan cevaplarlar. Hatta Technopat'ta sayısız "çift kanal RAM'e geçtim tüm düşüşler, droplar geçti" diyen konular, mesajlar bulursun. Witcher 3 tek kanal RAM ile düzgün çalışan bir oyun bu en büyük örnek elimizde. Ekran kartında arıza olsa yüksekte 60 FPS verir miydi? 1050 Ti aynı ayarlarda 35 FPS veriyor çünkü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı