GTX 1660 Anlık Takılma Sorunu

RodBas07

Decapat
Arkadaslar merhaba, ben sistemi yeni topladım. Guclu bir sistem ama her oyunda anlık takılmalar var.

Sistem bilgileri
  • Anakart TUF B450 Plus
  • İşlemci Ryzen 5 2600X
  • Ekran kartı GTX 1660 Armor
  • RAM'ler 2X4 3200 MHZ G. Skill
  • Güc kaynagı Everest 700W
  • HDD 1 tane 1 TB
  • SSD James Donkey 240 GB

Oyunlar SSD'de driverler guncel ama ne yapsam cozemedim. Lutfen yardım eder misiniz?

Aynı sorun bendede var ve 1 haftadır uğraşıyorum.Ekran kartı rx 590 nitro işlemci r5 2600.Fps yüksek olduğu halde anlık kasmalar oluyor.
Siz ramleri 3200 e yükselttiniz mi biostan gerçi ben 3000 e yükselttiğim halde bir işe yaramadı.

yukselttim daha devam ediyor
Arkadaslar merhaba, ben sistemi yeni topladım. Guclu bir sistem ama her oyunda anlık takılmalar var.

Sistem bilgileri
  • Anakart TUF B450 Plus
  • İşlemci Ryzen 5 2600X
  • Ekran kartı GTX 1660 Armor
  • RAM'ler 2X4 3200 MHZ G. Skill
  • Güc kaynagı Everest 700W
  • HDD 1 tane 1 TB
  • SSD James Donkey 240 GB

Oyunlar SSD'de driverler guncel ama ne yapsam cozemedim. Lutfen yardım eder misiniz?

file:///C:/Users/lgg4o/Desktop/Report.htm

Son düzenleme:
Merhaba bende benzer konu açtım bende de aynisi oluyor gecici cozumler mevcut evet ama kalici bir cozum bulunamadi gecici cozum aygit yoneticisi ekran kartini devre disi birak ve tekrar etkinleştir ve güncelle de ben denedim oldu ama sonra yine bir sure sonra devam etti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı