Attığın konuyu okuyamadım ama sorunu anlamak için videonu izledim. Oyundaki takılma sorununu tam anlamıyla aynı şekilde bende yaşadım
. Ama ben Windows'ta o takılmaları yaşamıyordum şimdiden belirteyim. Bende senin gibi kendi kendime çözümler ararken yapmadık şey bırakmadım. Genelde internete reset atınca düzeliyorda şaşırtıcı bir şekilde bazen 5 bazen 1 resette düzeliyordu. Ethernet kablosu değiştim, format attım, sayısız defa evime teknik servis geldi çünkü internetle alakalı bir şey olduğunu düşünüyordum buna da beni dediğim gibi internete reset atıp düzeltmem ve örneğin CS:GO oyununda topluluk sunucusunda bunu yaşayıp botlarla yani internetin olmadığı sunucuda bu sorunu yaşamıyordum. E nasıl çözüldü sorun? En son canıma tak etti sistemi aldığım yere (QP) gönderdim ve onlar parçaları garantiye göndermeden önce kendileri test etti. Tabi bende şüphelendiğim 2 parçayı (Anakart ve HDD) kendilerine ilettim garanti için gönderirken. Onlar da bana sistemde hiçbir sıkıntı olmadığını söylediler ama istersem Anakart ve HDD'yi markaların kendi servislerine gönderebileceklerini söylediler (içim rahat etsin diyeymiş güya). Bende gönderin dedim. İlk aradılar Anakartta sorun yokmuş ama HDD sorunluymuş, sonra günler sonra ikinci defa aradılar sorunlu HDD sorunlu değilmiş şaka gibi
. Güya Seagate müşteri memnuniyetinden dolayı HDD'yi değişmiş. Sistem geri geldi kurdum direk 0 sıkıntı. Onlara kalsa sorun yoktu. Şimdi yüksek ihtimal tahminimce sende benimle aynı sorunu yaşıyorsun ve bence benim sadece oyunlarda bu sorunu yaşayıp Windows'ta yaşamamamın sebebi benim sistemim SSD'ye oyunlarım ise HDD'ye kuruluydu. Sadece HDD bozuk olduğu için oyunlarda yaşıyordum sorunu. Ama sende HDD yok gördüğüm kadarıyla, hem sistemin hem oyunların SSD'ye kurulu olduğu için hem oyunda hem Windows'ta takılıyor. Öncelikle SSD ve HDD durumlarını kontrol eden programlar var onlarla bir kontrol et ama kesinlikle sistemini garanti kapsamında gönder, SSD'ne bakılsın.