Çok çok teşekkür ederim hala monitör seçmeye çalışıyorum![]()
24 inç çok küçük gelir bana tasarım ile uğraşıyorum ve dizi film izlemeyi de çok seviyorum şuan 32 inç samsung monitör alıp 2 ay sonra samsung 27 inç 144hz ek monitör almayı planlıyorum (ets 2 ve direksiyon seti kullanacağım) büyük bir monitör isteme nedenlerim bunlarTavsiye isterseniz benim de yaklaşık 1 aydır kullandığım AOC 24G2U model monitörü öneririm.
24 Inc çok küçük gelir bana tasarım ile uğraşıyorum ve dizi film izlemeyi de çok seviyorum şu an 32 Inc Samsung monitör alıp 2 ay sonra Samsung 27 Inc 144Hz ek monitör almayı planlıyorum (ETS 2 ve direksiyon seti kullanacağım) büyük bir monitör isteme nedenlerim bunlar.
Çok kararsızım27 Inc modelde bulunuyor ayrıca tasarım için IPS panel daha iyi diye biliyorum. 1080P fazla büyük ekran da pikseller gözükebiliyor bunuda dikkate alın ama.
viewsonic 2k 32 inç monitör nasıl?27 Inc modelde bulunuyor ayrıca tasarım için IPS panel daha iyi diye biliyorum. 1080P fazla büyük ekran da pikseller gözükebiliyor bunuda dikkate alın ama.
Çok kararsızım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.