GTX 1660 model önerisi

Kanka hem O.C yapmışsın hem de stok soğutucu kullanıyorsun. Çok büyük sıkıntı. Acilen bir hava soğutucu alman lazım.

Reis Core Performance Boost özelliğini kapadım 77'nin üstüne çıkmadı 75 üstünde sadece fanlar gürültülü yüksek devirde çalışıyor o kadar. Çok zorlamaz diye düşünüyorum. Tek ekran kartına var bütçem. İşlemcim 65W fakat tam yükte 77.8W'a kadar çıkmıştı ek olarak.

Eğer ekran kartı alırsan zorlar. 200 TL'ye bulabilirsin hava soğutucu. 2500 TL varsa 2300 ekran kartı 200 TL'de hava soğutucu al.

Kasamın tek fanı var bu arada. Bir tane egzoz fan alırsam günü kurtarır gibime geliyor. O kadar masrafa gerek var mı?

1596728062948.png

Ekran kartı overclocklu şekilde (160 çekirdek +600 bellek overclocklu halde) FurMark testinde 75, işlemci bir sorundan dolayı 86'ya kadar çıkmıştı. Şu an 75'i geçmiyor çok zorlamadan.
Arkadaşlar ek olarak bir şey soracaktım konu açıp sizi yormak istemiyorum ama. Kartı aldıktan sonra takacağım ve DDU ile kaldıracağım değil mi eski Driver'i. 1050 takılıyken Driver'leri kaldırmama gerek yok yani kartı takıp eskisini silip yenisini kurabilirim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı