GTX 1660 Super Ekran Kartı İle FreeSync Kullanılabilecek Monitör Önerisi

Daha fazla  
Beyler merhaba 2 ay önce Acer 75Hz bir monitör aldım. Sıkıntılar oldu iade ettim ve parayı aldım ama tek fark o monitörle AMD ekran kartıyla oynuyordum. Şimdi AMD ekran kartını satıp GTX 1660 Super aldım. Anlayacağınız hem şu an FreeSync'li bir monitör arıyorum hem de GTX 1660 sahibiyim. Acaba FreeSync teknolojisini 1660 Super ile aktif edebilir miyim edebilirsem bunlar hangi monitörle olabilir?

Beyler merhaba 2 ay önce Acer 75Hz bir monitör aldım. Sıkıntılar oldu iade ettim ve parayı aldım ama tek fark o monitörle AMD ekran kartıyla oynuyordum. Şimdi AMD ekran kartını satıp GTX 1660 Super aldım. Anlayacağınız hem şu an FreeSync'li bir monitör arıyorum hem de GTX 1660 sahibiyim. Acaba FreeSync teknolojisini 1660 Super ile aktif edebilir miyim edebilirsem bunlar hangi monitörle olabilir?
Her monitörde olma şansı var(eğer FreeSync ya da G-Sync var ise) deneme yanılma ben FreeSync monitörümde kullanmaktayım G-Sync’yi ama şöyle bir durum var Nvidia bir ekran kartı ile G-Sync monitör kesin çalıştırır G-Sync’yi eğer bir problem yoksa aynı şekilde FreeSync to FreeSync için de geçerli. Yine de FreeSync bir monitörde G-Sync kullanabilirsiniz DP kablosu aracılığıyla.
Fiyat belirtmeyi unuttum :) Bütçe ancak 75Hz'lik bir monitöre yetiyor 900 1000 TL arası bir monitör olursa iyi olur.
Bana kalsa bütçe arttırıp 144Hz alırdım ama siz bilirsiniz.

Her monitörde olma şansı var(eğer FreeSync ya da G-Sync var ise) deneme yanılma ben FreeSync monitörümde kullanmaktayım G-Sync’yi ama şöyle bir durum var NVIDIA bir ekran kartı ile G-Sync monitör kesin çalıştırır G-Sync’yi eğer bir problem yoksa aynı şekilde FreeSync to FreeSync için de geçerli. Yine de FreeSync bir monitörde G-Sync kullanabilirsiniz DP kablosu aracılığıyla.

Bana kalsa bütçe arttırıp 144Hz alırdım ama siz bilirsiniz.

Bütçeyi artırabilsek dediğiniz ne kadar güzel olurdu ama el mahkum :)

Bütçeyi artırabilsek dediğiniz ne kadar güzel olurdu ama el mahkum :)

Eğer illa G-Sync açacağım derseniz.

Hayır daha geniş ekran + ucuz fiyat(ancak G-SYNC yok) derseniz.

İkisi de kalitelide gözünüz kapalı alabilirsiniz. Ancak ben 2.’yi öneririm IPS panel üstüne üstlük hem de 1 ms çok keyifli olur.

Evet kullanmak istiyorum yüksek FPS alıp ekranda yırtılma olmasın istiyorum :)

HMM hocam ben kullanabilmeme rağmen kullanmıyorum sizin kendi tercihiniz tabii ancak şunu söyleyeyim ben sadece Sync için TN panel almazdım diğer monitörler de ortalama 1000-900 TL diğer monitör ise IPS ayrıca Sync teknolojisi mouse kontorlünü de kötüleştirmekte onu da belirteyim ancak mesela derseniz ki ben AAA hikayeli oyun oynayacağım ve yırtılmanın keyfimi bozmasını istemiyorum, ancak şunu belirteyim TN panel o keyfinizi alacaktır zaten diye tahmin ediyorum neyse karar sizin Sync kullanabilen daha iyi monitör isterseniz araştırabilirim sizin için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı