Ekran kartını uzun bir süre kullandım. 80 dereceleri geçiyordu sattım. Bilgin olsun.
Ekran kartını uzun bir süre kullandım. 80 dereceleri geçiyordu sattım. Bilgin olsun.
Gaming X mi 80 dereceyi geçiyor?Ekran kartını uzun bir süre kullandım. 80 dereceleri geçiyordu sattım. Bilgin olsun.
O ekran kartının 80 derece olması imkansız. Gaming X modeli soğutma olarak çok başarılı. Ayrıca hocam sistem kötü tam bütçe verin.
Genelleme yapmak istemem ama forumda benzer sorun yaşayanlarda oldu.O ekran kartının 80 derece olması imkansız. Gaming X modeli soğutma olarak çok başarılı. Ayrıca hocam sistem kötü tam bütçe verin.
Genelleme yapmak istemem ama forumda benzer sorun yaşayanlarda oldu.
GTX 1660 Ti ısınma problemi
Temmuz ayında almış olduğum DADG 2 modeli TUF GTX1660 Ti olanı aldım. Fakat bilgisayar bugün yüklemiş olduğum PUBG'de resimlerde de görmüş olduğunuz gibi ekran kartı kullanımı o hizalarda geziyor ve çok fazla ısınıyor bunun sebebi ne olabilir? (Low ayarlarda) Aynı olayı CS:GO'da da yaşadım...www.technopat.net Ryzen 5 2600X ve GTX 1660 Ti sistem ısınma sorunu
3 gün önce yeni bir sistem topladım ve kullanmaya başladım. Oyun oynarken elimle kasaya dokundum ve kasa camının aşırı ısındığını gördüm ve sıcaklıklara baktıktan sonra kasanın camını açtım ama ekran kartına dokunduğumda kartın üstü çok ısınmıştı. Ama sıcaklık değeri 60 derecede falandı ve...www.technopat.net
Gaming X soğutma bakımından daha iyi değil mi ?Ekran kartı olarak:
Zotac GTX 1660 Super Twin Fan ZT-T16620F-10L 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zotac GTX 1660 Super Twin Fan ZT-T16620F-10L 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
RAM olarak:
XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram özelliklerini incele, 1.560,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasa olarak:
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com