GTX 1660 Super Gaming X sistem toplama

• Konuyu başlatan Pniton
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 1.843
Ben yaşadığım sorunu yazdım. Arkadaş karar verecek. Benim başıma geldiği için illa olacak diye bir kaide yok.

RAM 2 adet
Toplam 5.676 TL.

RAM 2 adet.
Toplam 5.676 TL.

8 GB RAM günümüz için çok yetersiz. Çoğu oyunda sıkıntı yaşar arkadaş. Ayrıca 5500 TL gibi bir bütçe ile çok rahatça 8x2 GB RAM koyuluyor.

Hocam PSU'da benim 600W var 500W almama gerek yok herhalde değil mi? Bir de önerdiğim SSD daha iyi gibi ama.

Hocam render yapmayacaksanız M.2 SSD alınmalı. Ayrıca Samsung SSD modelleri en iyisidir. Hocam dediğim gibi sizin kararınız. Ben olsam giriş seviyesi olan Xigmatek PSU yerine bütçem varken başka bir PSU alabilirim.
M.2 NVME vs SSD vs HDD Loading Windows and Games - YouTube

RAM iki adet yazıyor hocam. 🙂

Hocam 2 adet olsa bile 8 GB RAM günümüz için yetersiz. 2 tane 4 GB RAM aldıktan sonra konu sahibi arkadaş ne yapacak? Bütçe var zaten 8x2 RAM için. Hadi bütçe yok diyelim bu sefer 1 tane 8 GB RAM alınmalı. İleride 1 tane daha alınabilir.

Hocam render yapmayacaksanız M.2 SSD alınmalı. Ayrıca Samsung SSD modelleri en iyisidir. Hocam dediğim gibi sizin kararınız. Ben olsam giriş seviyesi olan Xigmatek PSU yerine bütçem varken başka bir PSU alabilirim.
M.2 NVME vs SSD vs HDD Loading Windows and Games - YouTube

Hocam 2 adet olsa bile 8 GB RAM günümüz için yetersiz. 2 tane 4 GB RAM aldıktan sonra konu sahibi arkadaş ne yapacak? Bütçe var zaten 8x2 RAM için. Hadi bütçe yok diyelim bu sefer 1 tane 8 GB RAM alınmalı. İleride 1 tane daha alınabilir.

Hocam hangi SSD daha iyidir acaba https://www.hepsiburada.com/sandisk...vme-m-2-ssd-sdssdh3n-500g-g25-p-HBV00000WEC2W bir de sizin önerdiğiniz Samsung M.2 mi tam göremedim de

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı