GTX 1660 Super i5 9400F kaç sene götürür?

Lamelo

Hectopat
Merhabalar sistemim:

GTX 1660 Super.
i5 9400F
Gigabyte Z390D anakart ( gelecek için )
16 GB 3000MHz tek kanal RAM
M.2 SSD 512 GB.
650W PSU
Dark Guardian kasa

Bu sistemde genelde CS:GO, Fortnite, Valorant, Apex gibi oyunlar oynayacağım ayarlar tüm oyunlarda en düşükte oynuyorum bir de arada sırada haftada birkaç kere yayın yapacağım bu oyunları ekran kartı üzerinden. Peki bu sistem beni kaç yıl götürür?

Merhabalar sistemim:

GTX 1660 Super.
i5 9400F.
Gigabyte Z390D anakart ( gelecek için )
16 GB 3000MHz tek kanal RAM.
M.2 SSD 512 GB.
650W PSU.
Dark Guardian kasa.

Bu sistemde genelde CS:GO, Fortnite, Valorant, Apex gibi oyunlar oynayacağım ayarlar tüm oyunlarda en düşükte oynuyorum bir de arada sırada haftada birkaç kere yayın yapacağım bu oyunları ekran kartı üzerinden. Peki bu sistem beni kaç yıl götürür?

Hocam oyun sektörü şu anda hızlı gelişiyor eğer çok büyük bir gelişme olmaz ise 5-6 yıl götürür.

Sistemi rekabetçi oyunlar için aldım ve Ultra takıntım yok sadece GTA 6 belki de birkaç tane hikayeli oyunlar falan yani rekabetçi oyunları daha fazla oynayacağım.
1080P Full olarak 2 yıl götürür. 1080P orta 4 yılı var. Ayarları düşürerek 6 yılı bulursun gibime geliyor.

Zaten hep Low'da oynuyorum ve ağırlıklı olarak Fortnite oynayacağım oda en Low bir tek kenar yumuşatma ortada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı