GTX 1660 Super RTX nasıl açılır?

Çok güzel değerler. 3100 ile de uyumu ideal seviyededir. Ray Tracing ile hiç uğraşma 20 FPS bile alamazsın böyle durumlarda direkt dibe vurur. Tensor çekirdekleri olmayınca durum bu maalesef.
Keskinleştirme denen bir ayar düşük seviyedeymiş, yükseğe yani alabileceğim en yüksek ayara aldım. Görüntüde gözle görülür değişiklik oldu ancak FPS'de oynama olmadı, neyse konumuza dönelim. Madem 20 FPS bile alamaz, o zaman neden bu videoda çok iyi değerler alıyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Keskinleştirme denen bir ayar düşük seviyedeymiş, yükseğe yani alabileceğim en yüksek ayara aldım. Görüntüde gözle görülür değişiklik oldu ancak FPS'de oynama olmadı, neyse konumuza dönelim. Madem 20 FPS bile alamaz, o zaman neden bu videoda çok iyi değerler alıyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yansımanın ne seviyede olduğuna dikkat ettin mi hiç o videolarda. Control dışında görüntünün değiştiğini fark edemiyorsun bile, Control'de de medium dediği anda FPS ağlıyor. Shadow of The Tomb Raider'da nehir kenarına gidersen FPS dibe vuracaktır yansımadan. Gerçekçi olursak bu ayarları açtığında 1660 Super'in kas gücüne yansıyor, aynı oyunlar RTX 2060'ın da az kayıpla performans vermesini sağlıyor ama görüntü farkını hissedemiyorsun dahi.

Şu videoya bir detaylı bakmanı öneririm. Ray Tracing gerçekten fark yansıtacak seviyeye geldiğinde 2060 bile kurtulamıyor.

Screenshot_1.png

Bu kadar uzun süre forumda iken nasıl hala bilmiyorsunuz şaşırdım açıkçası :D.
Doğru konuşmak gerekirse çok az video izliyorum ve donanım bilgimin %99'unu forumda öğrendim, mesela geçen Technopat'ın Temel PC Bileşenleri serisini izledim ve bilmediğim şeyler öğrendim.
@kino teşekkür ederim zamanını ayırıp uzun uzun yazdığın için.

Doğru konuşmak gerekirse çok az video izliyorum ve donanım bilgimin %99'unu forumda öğrendim, mesela geçen Technopat'ın Temel PC Bileşenleri serisini izledim ve bilmediğim şeyler öğrendim.
@kino teşekkür ederim zamanını ayırıp uzun uzun yazdığın için.
Bu arada bildiğim kadarıyla açıldığı zaman kartta RT çekirdeği olmamasından dolayı kart RTX'de zorlanıyor. Denemek gerek.

RTX yerine turbo lighting modlarını kullanabilirsin. Ben onları kullanıyorum mesela. Çimen yoğunluğu hariç diğer ayarlar Yüksek ve Ultra karışımında. Fazla bir FPS düşüşü olmuyor.
Kullanıyorum onları, FPS düşmedi ve oyunun grafikleri daha kaliteli hale geldi. Mağaralarda biraz fazla karanlık ama, kedi iksiri içince bile karanlık geliyor hala.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı