GTX 1660 SUPER sistem ile ne yapılmalı?

Seriously

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ekran kartı stok furyası başlamadan birkaç hafta önce Vatan Bilgisayar'dan 6000 TL'ye bir OEM sistem almıştım fakat alırken de içim rahat etmemişti.

INTEL 9400F-ASUS ROG-STRIX-GTX1660S-O6G-PRIME H310M-K R2.0-CRUCIAL 480GB-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Ürünün linki bu.

Malum şu an ekran kartı fiyatları çok arttı ve bu bilgisayardaki ekran kartı 5000-5500 lira civarı. Sizce ne yapmalıyım? Geçen gün İncehesap'tan indirimle Seagate 2 TB harddisk ve 8 GB RAM eklettim. Acaba ekran kartını satıp stok sıkıntısı bitince daha düşük bir ekran kartı mı almalıyım? Kardeşime de bir bilgisayar lazım. Bu bilgisayarı ona mı vereyim? Kafam karıştı, size danışmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden daha düşük bir ekran kartı almayı düşünüyorsunuz ki? Sistem gayet güzel.
Bilgisayarı aldığım sırada pek anlamıyordum ancak fiyatlar gitgide artınca aldım daha artmadan olsun diye. Bir de peder Vatan dışında başka bir yerden almıyordu. Fakat onu da ikna ettim internetten daha ucuza olacağını. ekran kartını 5K dan satsam 1650 alıp sistemi kardeşime versem, kendime 3060TI sistem alsam diye düşünmüştüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı