Değiştirmeniz iyi olur.SHARKOON SHP-650 V2 650W 80+ EU Güç kaynağı.
Değiştirmeniz iyi olur.SHARKOON SHP-650 V2 650W 80+ EU Güç kaynağı.
Maalesef ben sistemi satın alırken önerdiğiniz işlemci indirimde değildi aksine ryzen 3100 indirimdeydii5 10400F almanı öneririm indirimde ve çok iyi bir işlemci.
Hazır değil kendim topladımHazır sistem mi? Hazır ise link atar mısın?
Ne ile değiştirmemi önerirsiniz ileride değiştirebilirim belki.O iyi değil ancak diğer parçalar iyi. İyi olmamasının sebebi kısaca eski.
Tam model yazmak daha sağlıklı olacaktır. SSD belki Adata su 600 serisi ise ya da SanDisk Plus ise kronik sorunlu. RAM'lerin CL değerleri yüksek olabilir. MHz düşük olabilir. Tam bir sonuç almak için sistemi birebir yazınız.
Ne ile değiştirmemi önerirsiniz ileride değiştirebilirim belki.
![]()
Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.908,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
XPG PYLON 650W 80+ Bronz Güç Kaynağı PYLON650B-BKCEU | Adeks Store
www.adeksstore.com
Arkadaş çoktan satın almış.Pollux 3T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Değişiklikleri yap
SSD: Samsung 860 Evo MZ-76E500BW 2.5" 500 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Gelecek zamanda PSU değiştirseniz yeterlidir. Parçalarınız kaliteli. Belki M.2 SSD'yi SATA3 olarak alsan daha iyi olurdu boşuna M.2 yuvasını işgal etmiş gibi olmuş ama fiyatına göre yine de alınabilir bir SSD. PSU'ya gelecek olursak bunları da ek olarak tercih edebilirsin:
![]()
High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
![]()
CORSAIR VS Serisi VS650 CP-9020098-EU 650Watt 80+ - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
En son ki PSU stoklarda yokmuş maalesef.
Arkadaş çoktan satın almış
Maalesef ben sistemi satın alırken önerdiğiniz işlemci indirimde değildi aksine ryzen 3100 indirimdeydiondan dolayı bunu tercih ettim maximim 5500 tl verebiliyordum.
Hazır değil kendim topladım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.