GTX 1660 Super sistem nasıl?

O iyi değil ancak diğer parçalar iyi. İyi olmamasının sebebi kısaca eski.
Ne ile değiştirmemi önerirsiniz ileride değiştirebilirim belki.
Tam model yazmak daha sağlıklı olacaktır. SSD belki Adata su 600 serisi ise ya da SanDisk Plus ise kronik sorunlu. RAM'lerin CL değerleri yüksek olabilir. MHz düşük olabilir. Tam bir sonuç almak için sistemi birebir yazınız.

Tam olarak yazdım her şeyi.

Ne ile değiştirmemi önerirsiniz ileride değiştirebilirim belki.

Teşekkürler önerileriniz için 1 veya 2 ay içerisinde değiştirmeyi düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• 999AC8AD-AE86-44A7-8E2B-0473052E61A0.png
    999AC8AD-AE86-44A7-8E2B-0473052E61A0.png
    464,3 KB · Görüntüleme: 57
Gelecek zamanda PSU değiştirseniz yeterlidir. Parçalarınız kaliteli. Belki M2 SSD'yi SATA3 olarak alsan daha iyi olurdu boşuna M2 yuvasını işgal etmiş gibi olmuş ama fiyatına göre yine de alınabilir bir SSD. PSU'ya gelecek olursak bunları da ek olarak tercih edebilirsin:

En son ki PSU stoklarda yokmuş maalesef.

Değişiklikleri yap

SSD: Samsung 860 Evo MZ-76E500BW 2.5" 500 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Arkadaş çoktan satın almış.

Gelecek zamanda PSU değiştirseniz yeterlidir. Parçalarınız kaliteli. Belki M.2 SSD'yi SATA3 olarak alsan daha iyi olurdu boşuna M.2 yuvasını işgal etmiş gibi olmuş ama fiyatına göre yine de alınabilir bir SSD. PSU'ya gelecek olursak bunları da ek olarak tercih edebilirsin:

En son ki PSU stoklarda yokmuş maalesef.

Arkadaş çoktan satın almış

Gelecek zamanda sadece PSU ve SSD değiştireceğim sadece önerileriniz için teşekkürler

Kötü olmuş, neyse hayırlı olsun ama fırsatınız olursa 10400F e yükseltebilirsiniz.
Maalesef ben sistemi satın alırken önerdiğiniz işlemci indirimde değildi aksine ryzen 3100 indirimdeydi :( ondan dolayı bunu tercih ettim maximim 5500 tl verebiliyordum.

Hazır değil kendim topladım

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı