Yani bütçeyi zorlarsam Ventus RTX 2060 veya 2060S alabiliyorum, ama Ventus serisi çok ısınıyor deniyor.Alacaksanız da 1660 Ti almayin değmez o karta. 1660S daha yeni bir kart ve arada 3 4 FPS bir fark olmasına rağmen daha ucuza satılıyor. Premium bir kart kullanacağim diyorsanız MSI Gaming X 1660S alın geçin.
Phanteks P300A düşünüyorum. Mesh yapıda bir kasa.MSI'ın alt modeli yerine Galax, INNO 3D, Palit gibi markalar öneririm ben. Kasanız mesh yapıdaysa MSI Ventus'da işinizi görür.
Keşke iade etmeseydiniz. 72-73 Derece çok çok normal bir değer. Hatta RTX 2060 Super için çok iyi değerler. 1660 Ti'ın 60 derece olmasının sebebi o kadar güçlü bir GPU olmaması. RTX 2060 Super neredeyse 30 FPS fark atıyor. Aralarında ciddi bir fark var.
Phanteks P300A düşünüyorum.
RTX 2060 ben mi göremedim? Hep 3000-3100 TL civarlarında dolaşıyor.
Öne iki tane Arctic P14 alacağım, Dark Guardian kasaların tasarımını sevmiyorum.Önü mesh deniliyor kasa için ama tek fan ile geliyor. O fiyata Dark Guardian öneririm ben 4 fanlı ve mesh bir kasa.
Evet, GTX 1660Ti ile aynı fiyattaLink olarak atayımGigabyte RTX 2060 OC 6G GV-N2060OC-6GD 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte RTX 2060 OC 6G GV-N2060OC-6GD 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
İkidir denk geliyorum bu sorunlu modeller öneriliyor. Gigabyte Windforce modellerinin 2060 ve 2060S olanlarında kronik fan sesi sıkıntısı var. Almayı düşünürsen iyi araştır.Link olarak atayımGigabyte RTX 2060 OC 6G GV-N2060OC-6GD 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte RTX 2060 OC 6G GV-N2060OC-6GD 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Yanlız depopark satıcısını bilmiyorum. 2TL pahalıya Teknobiyotik satıcısı daha iyi olur.
Fan sesi sıkıntısı var ise sesten deliririm ben. Fanın sessiz olması çok önemli benim için.İkidir denk geliyorum bu sorunlu modeller öneriliyor. Gigabyte Windforce modellerinin 2060 ve 2060S olanlarında kronik fan sesi sıkıntısı var. Almayı düşünürsen iyi araştır.
Gigabyte RTX 2060 Windforce Fan Sorunu
Arkadaşlar merhaba, Bir Facebook arkadaşım Gigabyte'ın RTX 2060 Windforce modelini aldı ve kartın fanından ses geldiğini belirtti. Ses bu videodaki gibi: Recep hocam, o ekran kartını yine aynı modelle yenisiyle değiştirdik, sonuç bu ses yine aynı, Gigabyte RTX 2060 ofisinizide denediniz mi...www.technopat.net Gigabyte RTX ''Windforce'' Ses Sorunu
Birçok arkadaşımız, ekran kartı olarak Gigabyte RTX'in Windforce modelini tercih ediyorlar. Fakat, Windforce versiyonlarının fanlarında ciddi olarak bir ses sorunu var. Yabancı forumlarda ve Youtube videolarında da bunu paylaşıyorlar. Ben de aynı dertten müzdariptim. İncehesap'tan Windforce...www.technopat.net NVIDIA Gigabyte RTX 2060 Super Windforce fanları ses yapıyor
Arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle. Ben yaklaşık 1 ay önce bilgisayar topladım fakat ekran kartımın HDMI sokaetlerine uzak olan fanından özellikle yük altına girmeye başladığında ( OC yapmadım ve MSI Afterburner'dan gördüğüm kadarıyla ekran kartı yaklaşık 65 derecelerde ve fan 1600-1670 RPM...www.technopat.net Gigabyte RTX 2060 Super Windforce ses problemi
Arkadaşlar selam, 14 şubatta İtopya'dan kasa toplamıştım, (Teknoking), bütün kurulumlar vs bittikten sonra şöyle bir problemle karşılaştım. Örnegin Sniper Ghost Contracts oyunu oynarken ilk başlarda herhangi bir ses yok fakat bir müddet sonra ekran kartından bayağı bir cızırtı ses gelmekteydi...www.technopat.net
Bizim arkadaşlar öneriyordu diye atmıştım. Bilgilendirme için sağolun. Sorun 1660S modelde de var mı ? Bizim bir arkadaş onu almayı düşünüyor daİkidir denk geliyorum bu sorunlu modeller öneriliyor. Gigabyte Windforce modellerinin 2060 ve 2060S olanlarında kronik fan sesi sıkıntısı var. Almayı düşünürsen iyi araştır.
Gigabyte RTX 2060 Windforce Fan Sorunu
Arkadaşlar merhaba, Bir Facebook arkadaşım Gigabyte'ın RTX 2060 Windforce modelini aldı ve kartın fanından ses geldiğini belirtti. Ses bu videodaki gibi: Recep hocam, o ekran kartını yine aynı modelle yenisiyle değiştirdik, sonuç bu ses yine aynı, Gigabyte RTX 2060 ofisinizide denediniz mi...www.technopat.net Gigabyte RTX ''Windforce'' Ses Sorunu
Birçok arkadaşımız, ekran kartı olarak Gigabyte RTX'in Windforce modelini tercih ediyorlar. Fakat, Windforce versiyonlarının fanlarında ciddi olarak bir ses sorunu var. Yabancı forumlarda ve Youtube videolarında da bunu paylaşıyorlar. Ben de aynı dertten müzdariptim. İncehesap'tan Windforce...www.technopat.net NVIDIA Gigabyte RTX 2060 Super Windforce fanları ses yapıyor
Arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle. Ben yaklaşık 1 ay önce bilgisayar topladım fakat ekran kartımın HDMI sokaetlerine uzak olan fanından özellikle yük altına girmeye başladığında ( OC yapmadım ve MSI Afterburner'dan gördüğüm kadarıyla ekran kartı yaklaşık 65 derecelerde ve fan 1600-1670 RPM...www.technopat.net Gigabyte RTX 2060 Super Windforce ses problemi
Arkadaşlar selam, 14 şubatta İtopya'dan kasa toplamıştım, (Teknoking), bütün kurulumlar vs bittikten sonra şöyle bir problemle karşılaştım. Örnegin Sniper Ghost Contracts oyunu oynarken ilk başlarda herhangi bir ses yok fakat bir müddet sonra ekran kartından bayağı bir cızırtı ses gelmekteydi...www.technopat.net