GTX 1660 Ti FurMark testi nasıl doğrulanabilir?

Ucrold

Hectopat
1660 Ti, Ryzen 7 4800H, 16 GB RAM, Windows 11 bir laptopum var. 4-5 gün önce laptopu bilgisayarcıya götürdüm. Adam 8 saatlik bir FurMark yapacağını söyledi. Sonuçları bana gösterecekmiş. Bu sonuçların yanıltıcı olup olmadığını nasıl anlarım ve nelere dikkat etmeliyim? Ayarlar vs.

1660 Ti, Ryzen 7 4800H, 16 GB RAM, Windows 11 bir laptopum var. 4-5 gün önce laptopu bilgisayarcıya götürdüm. Adam 8 saatlik bir FurMark yapacağını söyledi. Sonuçları bana gösterecekmiş. Bu sonuçların yanıltıcı olup olmadığını nasıl anlarım ve nelere dikkat etmeliyim? Ayarlar vs.

Oha be 8 saat nedir? Normal mi 8 saat bilenler yazsın merak ettim.

4 saatin uzerinde yapilan furmark testleri gereksiz ve riskli, bana kalirsa kesinlikle yapilmamali. VRM gibi parcalar asiri isindigi icin zarar gorebilme ihtimali cok yuksek. Overclock vesaire yapilmiyorsa 45dkyi gecmemeli bile.

4 saatin uzerinde yapilan FurMark testleri gereksiz ve riskli, bana kalirsa kesinlikle yapilmamali. VRM gibi parcalar aşırı isindigi icin zarar gorebilme ihtimali cok yuksek. Overclock vesaire yapilmiyorsa 45dkyi gecmemeli bile.

10 dk bile yeter ya. Sonuçta ne kadar ısınacağı iyi kötü tahmin edilir.

10 dk bile yeter ya. Sonuçta ne kadar ısınacağı iyi kötü tahmin edilir.
Stabilite kontrolu icin 10-15 dakika yeterli tabii ki. Ancak standart prosedurler icin 30-45 dakika gecmesi gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı