Merhaba, son birkaç gündür yaşadığım bir problem. YouTube veya Twitter'da ağırlıklı olmak üzere bazen ekranın titrediğine şahit oluyorum. Sadece Microsoft Edge'de mevcut başka hiçbir uygulamada denk gelmedim böyle bir duruma.
FreeSync / G-SYNC varsa geçici olarak kapatmayı dene. Bir de linkten MPO disable reg dosyasını indirip uygula, linkte açıklaması da mevcut. Bahsettiğin olay flicker olarak geçiyor.
Evet. Temmuz'dan beri masaüstü bilgisayarımı kullanmadım. Temmuz'da bu sorun yoktu. Geçen hafta masaüstü bilgisayarı açtım, açar açmaz Edge'i güncelledim. Sanırım yeni bir güncelleme sonrası meydana geldi.
Evet. Temmuz'dan beri masaüstü bilgisayarımı kullanmadım. Temmuz'da bu sorun yoktu. Geçen hafta masaüstü bilgisayarı açtım, açar açmaz Edge'i güncelledim. Sanırım yeni bir güncelleme sonrası meydana geldi.
Eğer siz de NVIDIA sürücü paketindeki gereksiz bileşenleri kurmak istemiyor, sadece GPU sürücüsünü kurmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bu rehberde bu işlemi NVCleanstall ile nasıl yapabileceğinizi öğreneceksiniz. (y) Başlıyoruz: 1. NVCleanstall (v1.8.0) Download bu bağlantıdan ilgili yazılımı...
First of all, I would like to say why I made this post. My initial goal is, of course, to help other people with this problem. There is already a similar post about artifacts, but in that post...