GTX 1660 Ti Microsoft Edge ekran titremesi

Makaleler
28
Daha fazla  
Merhaba, son birkaç gündür yaşadığım bir problem. YouTube veya Twitter'da ağırlıklı olmak üzere bazen ekranın titrediğine şahit oluyorum. Sadece Microsoft Edge'de mevcut başka hiçbir uygulamada denk gelmedim böyle bir duruma.

Kısmen evet, daha çok gezindiğim sayfanın bir kısmı siyah piksellerle dolup düzeliyor gibi.

FreeSync / G-SYNC varsa geçici olarak kapatmayı dene. Bir de linkten MPO disable reg dosyasını indirip uygula, linkte açıklaması da mevcut. Bahsettiğin olay flicker olarak geçiyor.

Evet. Temmuz'dan beri masaüstü bilgisayarımı kullanmadım. Temmuz'da bu sorun yoktu. Geçen hafta masaüstü bilgisayarı açtım, açar açmaz Edge'i güncelledim. Sanırım yeni bir güncelleme sonrası meydana geldi.

Evet. Temmuz'dan beri masaüstü bilgisayarımı kullanmadım. Temmuz'da bu sorun yoktu. Geçen hafta masaüstü bilgisayarı açtım, açar açmaz Edge'i güncelledim. Sanırım yeni bir güncelleme sonrası meydana geldi.

Ben de ekran kartımda sorun var sandım. Demek ki tarayıcılarda bir sorun var.

Ben de sürücüyü NvCleanstall ile güncellediğimden galiba bu sorunlarla uğraşmıyorum. NvCleanstall kurulumda otomatik olarak MPO devre dışı bırakıyor.

2023-09-13_01-49.png

• Small checkerboard like pattern may randomly appear in Chromium based applications [3992875]
Bahsettiğiniz soruna benziyor, bu konudaki gibi mi görünüyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı