Çözüldü GTX 1660 Ti Minecraft sabit 60 FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

chPaw

Hectopat
Daha fazla  
Minecraft'ta V-Sync kapalı, FPS sınırsızda. 240Hz monitör var ama 60 FPS sabit. Monitörün Hz'ini 240 yapmıştım ama gene de bir şey değişmedi hatta 60Hz'e çekip tekrar 240 yapmayı da denedim. Ekran kartı NVIDIA 1660 Ti, işlemci i7 8. nesil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çok basit olacak ama genelde driver yüklemek de bu tarz sorunlara çözüm olabiliyor.
FPS manyağı veya o kadar detaya takmaya gerrek yok zaten 60 FPS oyna yeter framete falan ne gerek var dostum bu kadar kabartmaya 60 FPS oyna oyunu yeter yani 60 FPS'i beyenmeyen birisi var mı harbiden pskilojiyi falan bir yana bırakın 60 FPS kasıyor falan gibisinden beyenmeyecek var mı?
Canım kardeşim bunlarınsenin kişisel görüşlerin. Hiç 240 hz monitör kullandın mı farkını biliyor musun? Teknik açıdan da bir fikrin yok neden konuşuyorsun? Yani Tofaş da aynı işi görüyor BMW'de aynı işi görüyor ne gerek var daha üst modellere demek gibi bir şey oluyor. 240 HZ monitör de 60 fps sabitlesin demen de Ferrasi olan adama çok yakar o tüp taktır demeye benziyor. Lütfen rica ediyorum yorum yapma. İnsanlara faydan dokunmuyor bilmediğin konuda konuşunca. Biliyorsan sadece adamın sorusuna cevap ver şahsi görüşünü belirtme.

Canım kardeşim bunlarınsenin kişisel görüşlerin. Hiç 240 Hz monitör kullandın mı farkını biliyor musun? Teknik açıdan da bir fikrin yok neden konuşuyorsun? Yani Tofaş da aynı işi görüyor BMW'de aynı işi görüyor ne gerek var daha üst modellere demek gibi bir şey oluyor. 240 Hz monitör de 60 FPS sabitlesin demen de ferrasi olan adama çok yakar o tüp taktır demeye benziyor. Lütfen rica ediyorum yorum yapma. İnsanlara faydan dokunmuyor bilmediğin konuda konuşunca. Biliyorsan sadece adamın sorusuna cevap ver şahsi görüşünü belirtme.

Anlamadınız zaten sanırım beni 240 Hz monitör kullandım daha önceden fark yok arada uçurumlar kadar yani bu sorunu çözebilir ancak ben demek istiyorum ki 60 FPS zaten can sıkmaz oyunda performans etkilemez çıldırmazsınız demek istiyorum evet arkadaşın dediği gibi zaten birazda öyle.

Tamam da neden 240 ta oynayabilecekken 60'da oynasın. O zaman gider 60 hz monitör alırdı ? Burada belli ki bir sorun var. Sorunu çözmeye çalışmıyorsun sorunu kabullenmesini sağlıyorsun?

Canım kardeşim bunlarınsenin kişisel görüşlerin. Hiç 240 Hz monitör kullandın mı farkını biliyor musun? Teknik açıdan da bir fikrin yok neden konuşuyorsun? Yani Tofaş da aynı işi görüyor BMW'de aynı işi görüyor ne gerek var daha üst modellere demek gibi bir şey oluyor. 240 Hz monitör de 60 FPS sabitlesin demen de ferrasi olan adama çok yakar o tüp taktır demeye benziyor. Lütfen rica ediyorum yorum yapma. İnsanlara faydan dokunmuyor bilmediğin konuda konuşunca. Biliyorsan sadece adamın sorusuna cevap ver şahsi görüşünü belirtme.

CS:GO falan olsa anlarım ama Minecraft'dan zaten bahsediliyor konuda hani en azından adamları daha iyi falan hızlı görüp vurursun CS de gölgelenme azalır daha net görürsün hedefi.

Tamam da neden 240'ta oynayabilecekken 60'da oynasın. O zaman gider 60 Hz monitör alırdı? Burada belli ki bir sorun var. Sorunu çözmeye çalışmıyorsun sorunu kabullenmesini sağlıyorsun?

Evet sende haklısın o konuda.

NVIDIA kontrol paneli ayarlarını maksimum performans yap ve Afterburner değerlerini kontrol et. Oyun içinde V-Sync kapalıysa aç sonra ayarlardan çıkıp FPS değerlerini kontrol et eğer yükselmezse bir daha kapat.

Olmadı neyse bana da böyle oynamak düşer.
Çok basit olacak ama genelde driver yüklemek de bu tarz sorunlara çözüm olabiliyor.

Driverımı daha dün güncellemiştim tekrar gelmiş hatırlattığın için sağ ol.

Hocam çözüm çok kolay Minecraft Microsoft sürümünde oyun içi bir kodla kaldıryorsunuz araştırın biraz bulursunuz oyun bilerek o sınırı koymuş eğer bulamaz iseniz haber edin ben bulurum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı