GTX 1660 Ti Overclock

mr.kankilic27

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, az önce MSI Afterburner kullanarak Overclock yaptım ve Değerler şu şekilde ancak bu konulardan pek anlamıyorum ve sizin de fikrinizi almak istedim. Anlayan biri açıklarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Ekran Görüntüsü (579).png

Ben MSI Afterburner programını kullanarak fan speedimi artırdım. Daha sonra o alttaki çubukları gördüm ve 'bu neymiş be Allah Allah aç bakalım sonuna kadar' dedim. Ekran kartım bozulmuştu. Bu yaptığım şey Overclock mudur?
Ekran kartın bozulmamıştır sadece stabil olmadığı için muhtemelen ekran kartı kendini kapatmıştır.

MSI Combustor diye bi uygulama var. Ben değerleri güvenilir bir değere koyup bu uygulama ile deneyerek artırıyorum stabil olana kadar. Memory clock genelde fullenebiliyor, core clock ise dikkatlice artırılmalı. Yine de çok bir performans artışı beklemeyin.

MSI Combustor diye bi uygulama var. Ben değerleri güvenilir bir değere koyup bu uygulama ile deneyerek artırıyorum stabil olana kadar. Memory clock genelde fullenebiliyor, core clock ise dikkatlice artırılmalı. Yine de çok bir performans artışı beklemeyin.
Fullenebiliyor mu? Böyle bir O.C. ifadesi hayatımda duymadım. İnsanlara yanlış bilgi vermeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı