GTX 1660 Ti Sistem Takılıyor

Quattr0

Hectopat
Yer
Mount Akina
Daha fazla  
Arkadaşlar, birkaç gündür bilgisayarım aşırı yavaşladı. Masaüstünde, oyunda durmadan takılmalar oluyor. Sürücüleri güncelledim fakat değişen bir şey yok. MSI Afterburner ile F1 2019'da test yaptığımda ekran kartı kullanımının %60'larda, CPU ise %90larda geziyordu. Daha önce hiç böyle bir sorun yoktu. Bir iki gündür böyle sorunlar var.

Sistemim;
AMD Ryzen 5 2600.
Palit GTX 1660 Ti.
8GB 3000MHZ RAM.

İşlemcimi belirttim zaten darboğaz yok sadece birkaç gündür böyle bir sorun var öncesinde yoktu.

Adata SU630 SSD var. Sıkıntılı bir model fakat HDD'de kurulu olan oyunlarda da sıkıntı var.

Hocam konuda masaüstünde de sorun oluyor demişsiniz. SSD'nizin sağlık durumunu ve okuma yazma hızını test edip atabilir misiniz?

Hocam konuda masaüstünde de sorun oluyor demişsiniz. SSD'nizin sağlık durumunu ve okuma yazma hızını test edip atabilir misiniz?
Hocam, WD Blue:
Read: 170 MB/s
Write: 165MB/s
Adata SU630;
Read: 465MB/s
Write: 30MB/s
SSD'nin yazmasında sıkıntı var fakat bu hep böyleydi yani depolamadan kaynaklandığını sanmıyorum.
Sorunu buldum ekran kartı kullanımı düşüyor fakat nasıl düzelteceğimi bilmiyorum yardım edebilecek var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı