bekoli2324 Femtopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #1 Bilgisayarım bir anda kötüleşti ve yüksek FPS'lerle oynadığım oyunlar bana düşük gösteriyor sebep düşünebilenlerle iletişime geçeceğim bilgisayar özellikleri kısaca GTX 1660 Ti i7 10750H 16 GB RAM 2900 MHz.
Bilgisayarım bir anda kötüleşti ve yüksek FPS'lerle oynadığım oyunlar bana düşük gösteriyor sebep düşünebilenlerle iletişime geçeceğim bilgisayar özellikleri kısaca GTX 1660 Ti i7 10750H 16 GB RAM 2900 MHz.
Çözüm 5 5 553974 30 Haziran 2022 Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Bunu yükleyip tekrar deneyin.
Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Bunu yükleyip tekrar deneyin.
Winterss Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #2 Driverlarınız güncel mi? Artı 0 Eksi
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 30 Haziran 2022 #3 Virüs taraması yaptınız mı? Artı 0 Eksi
5 553974 Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 3.299 Çözümler 44 30 Haziran 2022 #4 Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Bunu yükleyip tekrar deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Bunu yükleyip tekrar deneyin.
KS KS bekoli2324 Femtopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #5 Winterss dedi: Driverlarınız güncel mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle ama o kadar bilgili değilim. southwest dedi: Virüs taraması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet bilgisayarda virüs bulunmamakta aktif olarak da kullanıyorum tarama zaten. 553974 dedi: Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Bunu yükleyip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun kurtuldum hepsi driverden sebepliymiş çok sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
Winterss dedi: Driverlarınız güncel mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle ama o kadar bilgili değilim. southwest dedi: Virüs taraması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet bilgisayarda virüs bulunmamakta aktif olarak da kullanıyorum tarama zaten. 553974 dedi: Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Bunu yükleyip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun kurtuldum hepsi driverden sebepliymiş çok sağ olun.