GTX 1660 Ti sistemde oyunlarda FPS düşüyor

şuanki durum

Dosya Ekleri

• HFGH.png
    HFGH.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 20
  • 5555.png
    5555.png
    2 MB · Görüntüleme: 25
Aşırı darboğaz yaşıyor sistemin. İşlemcin %100 performansla ekran kartının %80 performansını kullandırabiliyor. İşlemcini ekstra çalıştıran bir şey açık olabilir mi?

Gereksiz uygulamaları da kapattım daha önceden oyunları rahat oynamasam sistemiö kötü diyecemde rahat oynadığım oyunları oynayamıyorum

Gereksiz uygulamaları da kapattım daha önceden oyunları rahat oynamasam sistemiö kötü diyecemde rahat oynadığım oyunları oynayamıyorum
İşlemcini çok fazla kullanan bir şey var görev yöneticisini açıp CPU kullanımında en yüksek kullanımın neyde olduğuna bakar mısın?

Sistemin yeterli durum normal değil.

Dosya Ekleri

• cpu.PNG
    cpu.PNG
    22,9 KB · Görüntüleme: 18
Şuan evde değilim de gece 12 de bakacağım ama hatırladığın kadarı ile onları takip ettim sadece oyun meşgul ediyor

İşlemcini çok fazla kullanan bir şey var görev yöneticisini açıp CPU kullanımında en yüksek kullanımın neyde olduğuna bakar mısın?

Sistemin yeterli durum normal değil.
Reis bu arada da çok teşekkür ederim ilgin için bunu çözebilsek çok güzel olurdu

Şuan evde değilim de gece 12 de bakacağım ama hatırladığın kadarı ile onları takip ettim sadece oyun meşgul ediyor
Oyunda CPU %100 performansla çalışıyor hiç normal bir durum değil. %100 performansıyla ekran kartının %100 performans vermesini de sağlayamıyor. @Einstein bir bakabilir misin?

Reis bu arada da çok teşekkür ederim ilgin için bunu çözebilsek çok güzel olurdu
Çözücez hocam.

Oyunda CPU %100 performansla çalışıyor hiç normal bir durum değil. %100 performansıyla ekran kartının %100 performans vermesini de sağlayamıyor. @Einstein bir bakabilir misin?

Çözücez hocam.
Birden bire oldu korsan oyunda oynamam steamden orjinal oynarım sürekli yama kullanmam kaspersky virüs programını kullanırım

Çözücez hocam.
Bilgisayarcı virüs, kms gibi şeyler yüklemiş olabilir mi?
Gözünün önünde mi atmış formatı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı