GTX 1660 Ti ve Ryzen 7 2700 düşük FPS sorunu

Quardratum

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Ekran kartım ASUS ROG STRIX GTX 1660 Ti ve işlemcim AMD Ryzen 7 2700. Güncel oynadığım oyunlarda FPS düşüşü yaşadığımı hissettim ve anlık değerlerin ekran fotoğrafını aldım. GTA V'te çimlerde Ultra'da 35-36 FPS düz yolda 50-55 FPS veriyor. CS:GO'da ise Ultra'da 110 FPS veriyor. Sanırsam değerler normal değil. İnternetten baktığımda ise GTA 5'te 80-90 FPS, CS:GO'da ise 250 üzeri FPS alıyorlar. Sorunum nedir? Teşekkürler.

Ekran Görüntüsü (3).png
Ekran Görüntüsü (4).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben en son oynadığımda sizin gibi araziye çıktığımda 35 FPS'i görmüştüm sabit. Bana kalırsa sıkıntı GTA'da çünkü diğer oyunlarda internetteki testlerle arasında aşırı büyük bir fark yok.

Hocam bilgisayarınızın performans ayarlarınızı yaptınız mı acaba? RX 5500 XT ile 120 FPS aşağısını almıyorum ben GTA 5'de şu an güncel olarak. CS'de ise 350 aşağısını görmedim. Hoş zaten CS işlemci bazlı oyun.

Hocam bilgisayarınızın performans ayarlarınızı yaptınız mı acaba? RX 5500 XT ile 120 FPS aşağısını almıyorum ben GTA 5'de şu an güncel olarak. CS'de ise 350 aşağısını görmedim. Hoş zaten CS işlemci bazlı oyun.

Evet hocam ayarlar yapılı. Tüm ayarlarım en üst ayarlar bile olsa hem oyun içi hem NVIDIA bazında. FPS'min 35'e kadar düşmemesi gerekir diye düşünüyorum.

Ben en son oynadığımda sizin gibi araziye çıktığımda 35 FPS'i görmüştüm sabit. Bana kalırsa sıkıntı GTA'da çünkü diğer oyunlarda internetteki testlerle arasında aşırı büyük bir fark yok.
5 ay önce test ettiğimde 80-100 FPS civarı alıyordum. Sıcaklık değerleri de normal.Bu kartı alırken çok fazla araştırdım hocam, ederi bu değil daha fazlası olmalı.
Sorunum güncel arkadaşlar önerisi olan var mı ? Format çözüm olur mu ?
Sorunum güncel arkadaşlar önerisi olan var mı? Format çözüm olur mu?
Sorunum güncel arkadaşlar önerisi olan var mı? Format çözüm olur mu?
5 ay önce test ettiğimde 80-100 FPS civarı alıyordum. Sıcaklık değerleri de normal.Bu kartı alırken çok fazla araştırdım hocam, ederi bu değil daha fazlası olmalı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı