GTX 1660 Ti ve Ryzen sistem FPS düşme sorunu

Zeowen

Centipat
Ben 40 gün önce bir sistem topladım. 8 GB RAM, 1660 Ti ekran kartı, B450M anakart var.
Arkadaşlar oyunlarda aslında CS:GO ve PUBG'de anlık kasmalar yaşıyorum. PUBG'de daha sık fareyi çevirirken ve CS GO'da da flash falan atıldıgında bazen de zıplarken tam yere ınecekken vs.
Rainbow oynarken ise hiçbir problem sıkıntım yok.
Şimdi bunun sebebi nedir? Nasıl çözebilirim servis ekran kartını sök yolla dedi. Bazıları monitörün ile alakalı dedı monıtor 2. el aldıgım 75 Hz bir cihaz büyük ihtimalle de 4 ms. Bundan kaynaklı oldugunu söyleyen var RAM yetersiz diyen var. Servis ekran kartı problemli diyor. Sizce sorun nedir, nasıl halledebilirim?
Teşekkürler şimdiden, iyi ki varsınız. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 40 gün önce bir sistem topladım. 8 GB RAM, 1660 Ti ekran kartı, B450M anakart var.
Arkadaşlar oyunlarda aslında CS:GO ve PUBG'de anlık kasmalar yaşıyorum. PUBG'de daha sık fareyi çevirirken ve CS GO'da da flash falan atıldıgında bazen de zıplarken tam yere ınecekken vs.
Rainbow oynarken ise hiçbir problem sıkıntım yok.
Şimdi bunun sebebi nedir? Nasıl çözebilirim servis ekran kartını sök yolla dedi. Bazıları monitörün ile alakalı dedı monıtor 2. el aldıgım 75 Hz bir cihaz büyük ihtimalle de 4 ms. Bundan kaynaklı oldugunu söyleyen var RAM yetersiz diyen var. Servis ekran kartı problemli diyor. Sizce sorun nedir, nasıl halledebilirim?
Teşekkürler şimdiden, iyi ki varsınız. :)
ramdan kaynaklı büyük ihtimalle

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı