GTX 1660 Ti Yüksek FPS'de Takılıyor

Kafakafaya

Decapat
Merhaba arkadaşlar, ben bugünden daha 3 gün önce AMD R9 380 ekran kartımı oyunlarda takılma yapması ve oyunun kapanıp WattMan hatası vermesi üzerine NVIDIA GTX 1660Tİ 6G ile değiştirdim. Artık oyunlarım kapanmıyor ama takılması devam ediyor. En basitinden League of Legends oyununda bile hangi ayarda olursa olsun, yüksek düşük fark etmeden oyunum FPS değerlerim yüksek olmasına rağmen rahatsız edici takılıyor. Ben sorunun ne olduğunu anlayamadım. İşlemcim mi HDD mi yoksa başka bir şeyden mi kaynaklanıyor nasıl anlayabilirim nasıl bir çözüm üretebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bir daha beni etikeletmezsen sevinirim yoksa engellemek durumunda kalacağım. Senin nasıl bir fanatik olduğunu bu forumda herkes biliyor. Ben de sana çok iyi Intel sistemlerdeki takılma konularını gösteririm, sonra da susarsın. Gerçi sen konuşmaya devam edersin. Ne de olsa Intel'in hissedarısın.

Senin mesajını beğenen @Alone_Man de AMD işlemciye çamur atıyordu fakat konuyu açan arkadaşın işlemcisinin Intel olduğunu yüzüne vurdum. Sonra da gelmiş anlamazlıktan gelip, konuyu saptırmaya çalışıyor.

Bunun üzerine hala konuşacaksanız, sizlerle zaten muhatap olunmaz.
Saçma sapan yorumlarla insanı geriyorsunuz. Fanatiklikle ne ilgisi var, hiçbir şey bilmeyen birisi sadece 2-3 gün şu forumu takip etse bile anlar Ryzen işlemcilerin sıkıntılarını. YouTube da çok sayıda optimizasyon iyileştirme videoları var. Araştırıp bakabilirsin.
Gerek yok ben engelliyorum. Hiç uğraşmaya değmez.

Sorun monitörden olabilir bence.

1366 x 768 bi monitör kullanıyorsun yanlış görmediysem.
Ve haliyle yük işlemciye biniyor, ekran kartı tam kapasitede kullanılamıyor. Bu da ani droplara yol açıyor. Yüksek ihtimalle problem bu. Sistemi 1920x1080 bir monitörde denemekte fayda var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı