GTX 1660 Ti'ı destekleyecek işlemci önerisi

dlape

Centipat
Daha fazla  
RAM
Kingston 16GB DDR 3 1333Mhz
Anakart
B85-Plus
Merhaba, eskimiş olan sistemimi yavaş yavaş güncelliyorum. Yakın zamanda GTX 1660 Ti sahibi oldum. Ancak işlemcim Intel Core i3-4150. doğal olarak darboğaz yapıyor. Bu sebeple işlemcimi yenilemek istiyorum. Ancak ekran kartım B85-Plus ve araştırdığım kadarıyla yalnızca Intel Core'ların dördüncü nesillerini destekliyor. i7'nin dördüncü nesil bir işlemcisi ekran kartımı beslemeye yeter mi? Yoksa işlemciyle birlikte anakartı da değiştirmem mi gerekir mi? Bütçem 3600 civarı.

Merhaba, eskimiş olan sistemimi yavaş yavaş güncelliyorum. Yakın zamanda GTX 1660 Ti sahibi oldum. Ancak işlemcim Intel Core i3-4150. doğal olarak darboğaz yapıyor. Bu sebeple işlemcimi yenilemek istiyorum. Ancak ekran kartım B85-Plus ve araştırdığım kadarıyla yalnızca Intel Core'ların dördüncü nesillerini destekliyor. i7'nin dördüncü nesil bir işlemcisi ekran kartımı beslemeye yeter mi? Yoksa işlemciyle birlikte anakartı da değiştirmem mi gerekir mi? Bütçem 3600 civarı.

Eski işlemcim görünce duygulandım.4. nesil i7nin en yüksek modelini takarsanız sıkıntı çıkmayacaktır

Cevaplar için teşekkürler, işlemci aldıktan sonra sistemde herhangi bir güncelleme yapmayı düşünmüyorum. Beni iki yıl idare etse yeter. O yüzden yeterince besleyebilirse anakartı değiştirmemek ana tercihim. Önerilerinize göre piyasada bulabildiğim ve taksit oranı iyi olan i7-4790 bulabildim. Onu alacağım. Konu kilitlenebilir. 🙏

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı